zdravm...ako skoncila 2. verza konca? videli ste to niekto?...btw prosim len tak zbezne ak by som si chcel pozret aj druhu verziu tu je link: » tracker.cztorrent.net/torrent/paranor...
Ak myslíš prvú časť Paranormal activity tak jedna skončila tak že Katie zabila svojho muža a potom ju zastrelili policajti, a druhá verzia skončila tak že ho tiež zabila lenže ona neumrela ale že "Katie je doteraz nezvestná" neviem či som pomohla ale jednoduchšie som to nevedela... btw aj 2ka má dve verzie ale tie sú úplne odlišné, nie len koncom.
ok diki a newim o co tebe ide... ba som chcel ukazat co myslim lebo na youtube som nevedel to najst a ty hned bonzuj adminovi...vis co je toto: ( l )...rit
su tri???ja som videl tu jak ho hodi o kameru potom ho ako keby ocuchala a potom sa kukne na kameru a spravi fakt najtrapnejsu vec co v tom filme mohla byt ze sa jej tak dvne premeni ksicht a konec...potom iba napisu ze je doteraz nezvestna
hysteric preboha to kde sa kolíše tam ju zabijú policajti ani omylom niesu 3 verzie pozri si to asi si dlho nevidel ten film to čo si npísal že "1. a 2. verzia" to je jedna a tá istá len si to rozdelil!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Druhá verzia končí tak že zaboje Micaha a hodí ho o kameru, čupne si k posteli a tak sa tak divne kolíše.
Tretia verzia končí tak že zabije Micaha, hodí ho o kameru a utečie.
su tri konce, tu je treti...