videl to niekto? ake mate dojmy z toho filmu, podla mna to bola taka somarina, ze neviem pochopit, ako toto dokazal niekto natocit!!!! ale vobec nelutujem, ze som za to vyhodila ubohych 70 SK, na to, ze to bolo totalne odveci, som sa aj trochu zasmiala na
ja som n tom bola cez vikend a mne sa to straaaasne moc pacilo.. konecne v kine cosi co neni ziadna hlupa americka komedia alebo romanticky film alebo romanticka komedia vlasne to neni ani americke takze to je super samo o sebe...mne sa to pacilo (aj vtipne miestami-mozno aj neumyselne a nevedela som cely dej filmu od zaciatku uhadnut) aj ked som pocula ze kniha je oovela lepsia..taak sa na nu teraz chystam..
Mne sa ten Parfum páčil!! veĎ minule asi týždeň ani nie týždeň som na ňho bol, hoc je pravda že tí ľudia čo tam boli ani ich nebolo veľa ale bolo počuť ako sa vo veľkom bavili ale mne sa pačil asi pre to lebo som sa prejedol amerických konín
mne sa velmi pacil. ziadna laska, sex, ani happy end. bolo to ine na co sme zyknuti.tyzden predtym som bola NA OBSLUHOVAL SOM... a ten parfum sa mi zdal lepsi.
naaahodou celkom fajn filmik...ako znam aj lepsie a taketo historicke kraviny nemusim...ale ked ma na to vytahla kamoska do kina lubilo sa mi to...proste to bolo nad moje ocakavania take prekvapko
ja som čítala knihu asi pred troma rokmi a s filmom sa nedá porovnať bohužial sa im nepodarilo dať tam tú atmosféru. film som nevidela ale nemá velmi dobrú kritiku... vyčítajú mu nereálnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mne sa to celkom pozdavalo...
Obsluhoval Jsem Anglickeho Krale....
velmi dobre,
odporucam...
na Parfume alebo Obsluhoval Som Anglickeho Krala??
to mid: a ako sa vola ten akoze uznavany casak? ne ch viem, lebo ja odoberam jeden )