patrilo, nepatrilo ono záleží aj na tebe, či chceš hľadať, či si pripravený na partnerku a či ti chýba ženské teplo a my to tu len ťažko budeme posudzovať, pretože nás všetkých sa to nijak netýka, to či sa patrí alebo nepatrí je čisto len na tebe ale nezainteresovane hovorím podľa veku, čo máš v profile, tak ti poviem len toľko, že hľadaj
@thrwtchr ano nasla a uz davno kludne budem cely zivot sama, ked mi je tak dobre, ja vlastne aj tak chcem zit, mne ide iba o vlastne ciele a dokazom toho je, ze sa mi zije lepsie nez vacsinne, ktori si stale na nieco stazuju a maju depresie
pises, ze priatelia ti radia, no pises, ze si nemal priatelku? to sa medzi tymi priatelmi nenajde ani jedno dievca? ach jaj ludia uvedomte si konecne vyznam slova priatel/ka...
Je to na tebe. Ja som na tom podobne (hoci som mladší ) a prevažne mi to nevadí, hoci občas si z ničoho nič zmyslím, že by som sa mal o niečo v tomto smere pokúsiť. V mojom okolí však nie je takmer nikto, kto by vyhovoval mojim predstavám, tak sa väčšinou rýchlo spamätám.
Nemyslím si, že by to v tvojom prípade bola nejaká katastrofa, ale poviem len jednu vec: akýkoľvek vzťah, o ktorom dopredu vieme, že nebude smerovať k manželstvu, je hlúposť. To je môj názor.
28 rocny chlap, ktory je single a caka, ze mu bohovia znesu princeznu ma dost velky problem a s pribudajucim vekom to lepsie ani nebude
Ak samozrejme nie je bezprostredne v zenskom kolektive...
Do tej 25 kym este chlap studuje, lozi na vselijake party, ma kopec volneho casu, nemal by byt problem dokonca aj len tak z cistej prozretelnosti stretnut nejaku zenu, s ktorou sa to da tahat...
Ale potom ? Ked sa cely jeho den scvrkne na pracovny ?
Maximalne ako 'tutok' ja, kurvyska plasit v kluboch po veceroch a o vikendoch
Matematika nepusti, jeho sance sa exponencialne zmensuju
@nobile ja len že....veľa mojich kamošiek okolo môjho veku si v poslednej dobe našlo frajera ktorý je v jeho veku a starší (a nie sú za tým nejaké finančné predispozície
ale s tým čakaním máš pravdu
ale zasa mám kamošov, ktorí pracujú a majú aj iný spoločenský život, čiže úplne zabité to nie je
@synekdocha Ani nehovor toto... Aj kebyze tam nieje nic financneho ( jasne ), tak pre mna je to vzdy len cista vypocitavost !
A nic ma nepresvedci, ani bachorky o vyspelosti/vyzretosti a ine rozpravky starej matere
Neviem ako tvoji kamosi, ale moji kamosi a ja tiez mame spolocensky zivot neporovnatelny oproti tomu, ked sme sa len flakali popri skole...
Nemozem porovnavat casy, ked som bol kazdy bozi den na nejakom byte, chate, dome...
V bare do rana a zase ku kamaratom/kam na byt prezit dalsiu seansu
V tedy boli 'unlimited' moznosti zoznamovat sa. 'Budovat' 'vztahy'.
Teraz pridem z prace dobity ako pes a ked ako tak vladzem tak zajdem za nejakou pipkou do podniku...
Ale uz to nie je take. Tam to je skor taky obchod
A kolegovia aj kamosi sa rovnako stazuju. Mam kolegu, ktoreho opustila priatelka po 6 rokoch. Teraz su to uz 4 roky co je sam a tvrdi, ze je to beznadej...
Proste oproti 'teenage' casom katastrofa. Uz to nejde tak lahko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Choroba a smrť.
ešte 100 rokov samoty, 3 sú nič
chceš alebo nechceš?
Pekne povedané - trochu v rovnakom štýle ako ten výrok o tom, aké sú v živote istoty (dane a smrť).
Nemyslím si, že by to v tvojom prípade bola nejaká katastrofa, ale poviem len jednu vec: akýkoľvek vzťah, o ktorom dopredu vieme, že nebude smerovať k manželstvu, je hlúposť. To je môj názor.
28 rocny chlap, ktory je single a caka, ze mu bohovia znesu princeznu ma dost velky problem a s pribudajucim vekom to lepsie ani nebude
Ak samozrejme nie je bezprostredne v zenskom kolektive...
Do tej 25 kym este chlap studuje, lozi na vselijake party, ma kopec volneho casu, nemal by byt problem dokonca aj len tak z cistej prozretelnosti stretnut nejaku zenu, s ktorou sa to da tahat...
Ale potom ? Ked sa cely jeho den scvrkne na pracovny ?
Maximalne ako 'tutok' ja, kurvyska plasit v kluboch po veceroch a o vikendoch
Matematika nepusti, jeho sance sa exponencialne zmensuju
ale s tým čakaním máš pravdu
ale zasa mám kamošov, ktorí pracujú a majú aj iný spoločenský život, čiže úplne zabité to nie je
A nic ma nepresvedci, ani bachorky o vyspelosti/vyzretosti a ine rozpravky starej matere
Neviem ako tvoji kamosi, ale moji kamosi a ja tiez mame spolocensky zivot neporovnatelny oproti tomu, ked sme sa len flakali popri skole...
Nemozem porovnavat casy, ked som bol kazdy bozi den na nejakom byte, chate, dome...
V bare do rana a zase ku kamaratom/kam na byt prezit dalsiu seansu
V tedy boli 'unlimited' moznosti zoznamovat sa. 'Budovat' 'vztahy'.
Teraz pridem z prace dobity ako pes a ked ako tak vladzem tak zajdem za nejakou pipkou do podniku...
Ale uz to nie je take. Tam to je skor taky obchod
A kolegovia aj kamosi sa rovnako stazuju. Mam kolegu, ktoreho opustila priatelka po 6 rokoch. Teraz su to uz 4 roky co je sam a tvrdi, ze je to beznadej...
Proste oproti 'teenage' casom katastrofa. Uz to nejde tak lahko
a btw niektorí tí starší chalani nemajú zas taký príjem, aby s nimi tá baba bola kvôli tomu