fuha no momentalne robim 12+ hodin denne, a sice ma to celkom bavi ale su tie dni take uplne rovnake ze vstanem, pracujem cely den, na vecer idem do fitka, pridem domov a zase pracujem a potom idem spat.. cize uz sa neviem dockat vikendu vzdy kedy budem robit nieco ine
@annyejnji@melancholik to len teraz je take obdobie ze je toho v praci proste vela tak makam, nastastie robim z domu takze sa to da zvladnut aj ked je to mentalne narocne lebo mam denne 4-5 meetingov cize vkuse som na calle a nieco riesim, ale tie dni strasne utekaju ze jeden meeting za druhym, medzi nimi sa vycikam, najem, skocim do fitka a je vecer a zrazu je ten vikend vzdy.. takze to je podla mna ine nez ked by clovek tolko hodin robil nieco monotonne, nahadzoval nejake udaje niekam alebo co, to by mu preplo
@annyejnji a robim delivery managera v it firme, cize riesim co, kedy, preco bude kde a ako, a preco nieco nejde a kto to opravi a kedy to tam bude a podobne :'D
Ja som nikdy nechapal ludi co maju pracu ktora ich nuti odpocitavat dni do vikendu. Cisto matematicky, v tej robote si 5 dni v tyzdni a vikend ma 2, to chce niekto serizone stravit 72% svojho produktivneho veku tesenim sa na zvysnych 28%? To mi pride ako strasne nestastny zivot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov