Nemam mam delfin a tiez mam xy mb dat a ked to precerpam pride mi smska ze ked chcem bezplatne pokracovat mam poslat sms POKRACUJ na c xxxx a este nikdy som neplatila viac myslim ze v sove to bude take iste.. platit budes viac len ked prevolas minuty alebo smsky
Objem dát: 100 MB
100 MB s plnou rýchlosťou
dáta sa neúčtujú
Služba obsahuje prístup na internet v mobile s rýchlosťou sťahovania do 7,2 Mbit/s a odosielania do 0,5 Mbit/s. Po prekročení 100 MB sa rýchlosť zníži na 128 kbit/s, dáta sa neúčtujú.
@kosmiklove ok ty si zvyknuty na DSL od Telekomu tak pre teba je to v pohode..my,čo žijeme v 21. storočí s optikou tak sme zvyknutí na iné načítavanie webu
aj ja mám Orange a mám 500MB netu a potom, keď to prekročím (čo sa zatiaľ stalo len raz), tak mi prišla SMS, že som to už prekročila a šla som cez prehliadač, kde som vybrala možnosť, že chcem využívať internet spomalenou rýchlosťou a môžem ho mať fakt neobmedzene, ale pomaly potom už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@kosmiklove hlavne sa to jedna ohladom dat. Mam 100mb a potom mi klesne rychlost a mozem to pouzivat do osalenia? Neplatim nic okrem tych 5€ mesacne?
Objem dát: 100 MB
100 MB s plnou rýchlosťou
dáta sa neúčtujú
Služba obsahuje prístup na internet v mobile s rýchlosťou sťahovania do 7,2 Mbit/s a odosielania do 0,5 Mbit/s. Po prekročení 100 MB sa rýchlosť zníži na 128 kbit/s, dáta sa neúčtujú.
picovina. chodim na net cez gsm na telefone a na fb, birdz a podobne stranky to staci. nacitava to sice dlhsie ale slovo nepouzitelny by tu nepouzil
v kazdom pripade porovnavat optiku a 3g net na telefone je troska mimo