Chcem si zobrať nový mobil a aj nový paušál, je mi jedno či v Orange, T-come alebo v O2 Teraz mám paušál v Orange, kde som už od Globtelu ako verný zákazník, mám 70 minút, 50 SMS a 20 MB dát za 12,9
si robíš srandu? podľa mňa je to super paušál! ako, minúty by mi nestačili ..
Ja mám teraz na polroka 6000minút zdarma, potom to už bude "iba" 2000 od šiestej večera do ôsmej rána do orange-u.. + 100minút do všetkých sietí. Ale nič iné v podstate a keďže pošlem pár esemesiek tak mesačne to výjde na tých 23eur asi. Ale neviem neviem,keby som teraz nepotrebovala nový telefón za pár šupiek, išla by som asi k O2
Nepatrim k pausalistom, tak to mam jednoduche (ziadne data minuty a sms) aj ked mozno nie vyhodne. Ale najlepsie by sa mal postarat orange ... o verneho zakaznika
@pumaamravec v O2 ti na pausal telefon nedaju..tam si ho musis kupit za plnu cenu...
Telekom by som zase nechcel preto ze blokuju telefony a co mam skusenosti tak dost ojebavaju...pocul som podobne staznosti aj na orange ale z vlastnej skusenosti sa mi este nestalo ze by ma ojebali..
@pumaamravec ja som mal do teraz nekonecny pausal a to bolo neobmedzene data, neobmedzene sms v orange a neobmedzene volania do orange za 32€ ale nic moc. teraz mam pausal snov a to 200min do vsetkych 100sms a 1000MB dat. zatial staci sa uvidi predtym som mal 100min plus vikendy zadarmo, 400sms a 2000 MB data.. vsetko v orange
@kosmiklove tak oni tam nemaju pausal..tam je bud platba na fakturu, za to co pouzijes..alebo kredit..ale kazdopadne, tiez by som jej radil asi ostat v orange
Mam predplatenu kartu (kredit) - ja by som aj tak tie volne minuty neprevolal radsej si raz za cas dobijem kredit a volam, pisem SMS, taham na nete kolko chcem alebo skor kolko mi kredit vystaci , som u O2, mobily od operatorov nekupujem.
strašne naprd paušál mám od T-comu. 110minút a 20sms. ale sms mám iba do mojej siete. mala by som platiť okolo 15evri ale platím oveľa viac lebo som debil a posielam véééľa sms (ach)
a tento mesiac už vôbec nechcem vidieť účet, rodičia ma vydedia
@trdelniiiq ja mam tiez 20sms do vsetkych sieti lebo moc ne-esemeskujem...zato net mam 2 giga, 50 minut do vsetkych sieti a do orange mam zadarmo...stoji ma to cca 30e a som spokojny
myslim ze telekom ponuka taketo nieco za lepsie ceny ale dakujem neprosim
@kosmiklove to nie je nejak vela tych 30€? v o2 mam 2gb net za 11 eur, mesacne poslem tak 100 aj nieco sprav+nejakych 50minut a platim za to dokopy okolo 25eur tusim
@trdelniiiq hej ja to mam za 8 ako som pozeral do faktury ale na nete su uz ine ceny tak som sa opravil ja platim 31e presne...ale podla aktualnych cien za tie sluzby ktore pouzivas ty by si platil v orange 20,50
@pumaamravec ahoj, ja mám teraz ten študentský paušál od orangeu za 11 ečok tuším 100 minút do všetkých sietí, 20 SMS a MMS + doplácam si asi 1,8e za 10MB dát
@husky nie, pausal snov je pausal v ktorom si mozes poskladat co chces, nemusi tam byt vsetko ale iba to co potrebujes.
mas na vyber volania do vsetkych sieti: 50/100 minut a viac
sms do vsetkych sieti 20/70/100 a viac
internet 1giga / 2 giga / 5 giga
volania do orange..tam mas tusim na vyber od 8 rana do 6 vecera zadarmo + vikendy a sviatky cely den, alebo od 6 vecera do 8 rana zadarmo + vikendy a sviatky cely den, alebo stale zadarmo...
no a ja som si poskladal 50 min do vsetkych sieti, 20 sms, 2giga net a volania zadarmo do orange od 6 vecera do 8 rana...
@kosmiklove ale aj tak sa mi zda vela 30 za to, ze mam par minut do inej siete plus internet plus neobmedzene do vlastnej. ja sa zmestim do 30 s tym ze prevolam okolo 1000 min mesacne a nepozeram na to komu a ako plus je v tom 5GB net a obcas nejaky ten roaming/medzinarodny hovor a raz za cas sms listok (1 EUR each). takze z toho jasne vychadza len jedno ze Orange je predrazeny
pouzivam dve cisla jedno mam paulsal u telekomu 160min do vsetkych sieti, 1500MB net za 25€ s dph. a druhe u O2 tam mam 50min do vsetkych sieti po odratani bonusu platim mesacne 1€ po dobu 10mesiacov. som vcelku spokojny zatial.
@pumaamravec podstatne je si porovnat programy od jednotlivych operatorov vzhladom na vyuzivanie minut,sms,dat. tazko ti poradit co je pre teba lepsie. treba si odsledovat aj veci ako do ktorej siete kolko prevolas. kolko potrebujes sms a dat.podla toho sa aj jednotlive programy pretriedia a ty si mozes vybrat ten najvyhodnejsi. pri programoch O2 musis este mimo poplatkou za telekomunikacne sluzby zaratat cenu mobilneho telefonu bud v hotovosti alebo splatky+akontaciu podla sposobu kupy nakolko akciove telefony o2 neponuka.
@pumaamravec dnes akurat vysiel v o2 novy pausal..neobmedzene sms do vsetkych sieti (zadarmo), 100minut do vsetkych sieti, mozes si aj vybrat telefon a plati sa to mesacne 15€..
@trdelniiiq to som si nevsimol, akurat som kukal tvoj link a je dobre ze konecne take nieco O2 zaviedlo. vela ludom nesedelo ze museli kupovat mimo mesacnych poplatkou este nejaky telefon hned cash alebo na splatky kde je navysenie ceny aj ked nie velmi velke. v tyhcto o2 pausaloch to vyzera celkom obstojne aj ked si vlastne telefon zaplatis ako hoc kde inde ale pre mnoho ludi je to menej okate ta cena telefonu ako pri kupe napr na splatky mimo program. ten o2 platinovy program vchadza dokonca lepsie ako o2 firma. len jedna skoda ze internet nezahrnuli do nejakeho baliku pretoze kupit novy telefon bez pripojenia na net je fakt blbost ked sa jedna o smartphone.
Nemam vela skusenosti s nakupovanim mobilov kedze robia to starsi celnovia mojej rodiny ale teraz cchem na vianoce mobil "orange santa barbara" .Nechcem ho kupovat za plnu cenu ale mesacne spalcat.chcela by som sa opytat ako to bude s tym slacanim msacne,kolko budem platit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ja mám teraz na polroka 6000minút zdarma, potom to už bude "iba" 2000 od šiestej večera do ôsmej rána do orange-u.. + 100minút do všetkých sietí. Ale nič iné v podstate a keďže pošlem pár esemesiek tak mesačne to výjde na tých 23eur asi. Ale neviem neviem,keby som teraz nepotrebovala nový telefón za pár šupiek, išla by som asi k O2
Telekom by som zase nechcel preto ze blokuju telefony a co mam skusenosti tak dost ojebavaju...pocul som podobne staznosti aj na orange ale z vlastnej skusenosti sa mi este nestalo ze by ma ojebali..
na tvojom mieste by som ostal v orange..
ale asi bych brala čosi od O2.
alebo bych šla bývať do Rakúska a môj operátor by bol bob!
a tento mesiac už vôbec nechcem vidieť účet, rodičia ma vydedia
Ja si radšej kupujem nebrandované telefóny a O2 kartu
myslim ze telekom ponuka taketo nieco za lepsie ceny ale dakujem neprosim
net mam za necelych 10e coz je este menej ako platis ty...
za 50 minut do vsetkych sieti mam za 8e
20sms do vsetkych sieti za 1e
a volania do orange zadarmo 12e
za to co ty platis 25e by som mal ja v orange presne za 22,50
ja mam 100sms do vsetkych sieti za 5€
50min do vsetkych sieti 6€
2gb dat za 11€
je tam rozdiel 1.5 eura
mas na vyber volania do vsetkych sieti: 50/100 minut a viac
sms do vsetkych sieti 20/70/100 a viac
internet 1giga / 2 giga / 5 giga
volania do orange..tam mas tusim na vyber od 8 rana do 6 vecera zadarmo + vikendy a sviatky cely den, alebo od 6 vecera do 8 rana zadarmo + vikendy a sviatky cely den, alebo stale zadarmo...
no a ja som si poskladal 50 min do vsetkych sieti, 20 sms, 2giga net a volania zadarmo do orange od 6 vecera do 8 rana...
@pumaamravec podstatne je si porovnat programy od jednotlivych operatorov vzhladom na vyuzivanie minut,sms,dat. tazko ti poradit co je pre teba lepsie. treba si odsledovat aj veci ako do ktorej siete kolko prevolas. kolko potrebujes sms a dat.podla toho sa aj jednotlive programy pretriedia a ty si mozes vybrat ten najvyhodnejsi. pri programoch O2 musis este mimo poplatkou za telekomunikacne sluzby zaratat cenu mobilneho telefonu bud v hotovosti alebo splatky+akontaciu podla sposobu kupy nakolko akciove telefony o2 neponuka.
tych pausalov je viac, vid link:
» www.pausal.o2.sk/...