Ahojte birdzaci. Mám na Vás jednu otázku. Aký máte názor na pauzu vo vzťahu? Mám totiž babu a s príchodom leta sa nám nejak krížia plány. Keďže spomínala že cez leto má času dosť, tak som naplánoval zopár spoločných vecí s mojimi a jej kamarátmi/kami. No
Prestávka v partnerstve nemusí byť vždy len „prológom v knihe o rozchode“. Či už jeden, alebo obaja z páru túžia na určitý čas existovať samostatne, pauza dáva partnerom priestor, kde si môžu usporiadať myšlienky a premyslieť si, ako ďalej. Či chcú kráčať životom každý zvlášť, alebo predsa len vedľa seba. Je to obdobie, ktoré dáva možnosť uvedomiť si, kde sa stala chyba a hľadať odpoveď na otázku, ako ku kríze došlo a snažiť sa nájsť riešenie. Práve vtedy môžu veľmi pomôcť rozhovory s priateľmi, ktorí by sa mali na celú vec pozerať nezaujato. Aby mala prestávka význam, obaja partneri s ňou musia súhlasiť, ináč ťažko prinesie žiadaný účinok. Pred pauzou by mali byť pevne stanovené pravidlá a vytýčené hranice. Či sa raz do týždňa stretnúť, zostať v kontakte a z času na čas si zatelefonovať, alebo dohodnúť absolútne „ticho“ počas odluky? Či je dovolené flirtovať (atď.)? Odlúčenie by však v žiadnom prípade nemalo znamenať šancu vyskúšať si vzťah s niekým iným. Pretože len vtedy, ak ešte stále obaja cítia potrebu znovu sa zblížiť, môže takáto prestávka pomôcť. Ak si počas tejto pauzy aj jeden aj druhý uvedomí, že patria k sebe, dostane vzťah šancu na prežitie!
znova opakuejm pauza neexistuje ... buď spolu ste alebo nie a podľa toho sa treba aj spráávať ale riešiť to rozchodom je blbosž skúste si pokecať a nejako si to vyriešiť nejaké komproimisy rozhodne to nieje dôvod k rozchodu -....
@5 Ja mám ako vyplniť svoj voľný čas, napr. chodím hrávať s kamošom na diskotéky, lenže problém je vtom že tam je veľa báb, takže na také akcie ma neradno púšťa.
Myslím si, že pauzy vo vzťahoch nie sú dobré. Jednoducho si nemyslím že je to správne, pretože veľa krát sa stane, že počas pauzy si jeden, alebo druhý začne s niekým iným. A v tom tom prípade už je to ako rozchod... Neviem no, jednoducho nie, podľa mňa...
nahodou pauza sa da v pohode prezit ak fakt milujes
inak...offtopic ale som taky nevyspaty ze som prve precital "pauza vo vytahu" a pochopil som to tak ze chces vediet ci je dobry napad dat si rychlovku vo vytahu. taka pauza je ovela lepsi napad ako ta co spominas ty
No, ja som si dala so svojím mužom pauzu na 2 mesiace...vlastne nie pauzu, ale rozchod Po 2 mesiacoch sme sa dali dokopy a teraz je to úplne iný človek (a možno aj ja som iná). V každom prípade sme si teraz oveľa bližší, viac sa rozprávame a... a tak
ubezpečujem vás, že viem o čom hovorím. Pauza má veľký význam, ale pauza dlhšia -aspoň 3-6mesiacov. Ani vzťahy by som nezakazovala, nemusia byť, ale zásadne nič nezakazovať. Ono sa to dá, len musia byť zrelí partnery. Verte, že to stojí zato, keď sa opäť dáte dokopy -už je všetko jasné a krásne -veľmi. Zistili ste dačo výnimočné, že bez seba nedokážete žiť. Zažila som viem, a som šťastná a dlho šťastná.Keď sa k sebe nevrátite neľutujte, nebolo to ono.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
inak...offtopic ale som taky nevyspaty ze som prve precital "pauza vo vytahu" a pochopil som to tak ze chces vediet ci je dobry napad dat si rychlovku vo vytahu. taka pauza je ovela lepsi napad ako ta co spominas ty