niekedy staci pohov na to aby vsetko bolo dobre a neikedy to nema zmysel na toto si musi odpovedat sam co vlastne chce a co ocakava od toho druheho spravil som vela chyb a ublizil vela ludom ale oni mi otvorili oci aj ked som za to zaplatil vysokou ciastkou no zivot ide dalej a cas sa vratit neda a svoje chyby nenapravime. viem ze vsetko bude len lepsie lebo stare nahradi nove ako den nahradi dalsi den XD asi moc polemizujem xD
Záleží prečo pauza vzniká a ako sa na ňu pozerajú obe strany vťahu... ej fajn ak sa dvaja dohodnú že potrebujú trošlu času možno na nadýchnutie sa nepríjemné však ej ak je niekto postavený pred hotovú vec
niekedy môže prospieť, keď si dvaja začnú navzájom chýbať a uvedomia si vzájomnú vzácnosť... inokedy môže spôsobiť ochladnutie vzťahov, vzďaľovanie sa od seba, koniec...
neuznávam pauzy v akomkoľvek vzťahu pre mňa pauza znamená koniec, prosto je jedno o aký vzťah ide a kvôli akej veci ale pauza pre mňa neexistuje ja prosto neprestanem žiť keď sa vyhlási pauza, môj život ide ďalej a je potom náročné všetko dobiehať a často aj nemožné. preto to neuznávam a pauza pre mňa znamená pretrhnutie akýchkoľvek kontaktov
prerušenie činnosti, oddych, ale aj oddialenie konca. Občas chceného občas nechceného.
prerušenie kontaktov a komunikácie s ľuďmi na istý čas.... občas sa treba zamyslieť len a len nad sebou ale nie je to prospešné veľmi často, tak bacha na to!!!
ja si idem dať zase pauzu na chvíľu a idem sa učiť zase...
Ja som zazila vo vztahu dve pauzy. Ta prvá bola na urovnanie si myšlienok a citov a nakoniec dopadla tak, že vzťah po nej sa o dosť zlepšil. Tá druhá bola fakt len oddialenie konca. A bola úplne zbytočná.
presne tak @samsonka proste je to uplna somarina..mam ta dost chcem si oddychut, uzit s niekym inym alebo co? to je blbost..nema to vyznam ak chce niekto pauzovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale ked myslis v otazkach vzathu toto slovo znamena koniec
Asi ju/ho nudi stereotyp...
"som zadana? nie som? mozem ist s inym vonku?"
pauza, nieco, po com vztah nikdy nebude ako pred tym
ako keď ti niekto povie že je to možno len pauza a ty čakáš a čakáš a čakáš...a čakáš...
prerušenie činnosti, oddych, ale aj oddialenie konca. Občas chceného občas nechceného.
prerušenie kontaktov a komunikácie s ľuďmi na istý čas.... občas sa treba zamyslieť len a len nad sebou ale nie je to prospešné veľmi často, tak bacha na to!!!
ja si idem dať zase pauzu na chvíľu a idem sa učiť zase...