Zdravím, chcel by som sa spýtať aké máte skúsenosti s totou službou?, plánujem si ju založiť, ale mal by som otázočku,1. za koľko hodin/dní ste mohli už po registracii posielať peniaze za tovar/služby, a 2. otázka, Koľko trvá presun 11€ z PayPal-u na úče
ak musis mat verifikovany ucet tak to trva niekolko dni ( kedze paypal ti vezme/donatne nieco na ucet a v spec.s. budes mat kod, ten vhodis nas5 do paypalu a tym sa verifikujes )
ak mas verifikovany tak je prevod penazi instantny.
1. mozes hned po registracii ak pouzijes sluzbu trustpay na dobitie paypal uctu cez internet banking alebo si posles peniaze na ucet inac, alebo si rovno linknes kreditku a tiez by to malo ist ihned
2. malo by to byt instantne
este som sa nestretol s obchodom kde by som musel mat verifikovany ucet, ani ho nemam, jedine s cim som sa stretol ze som musel mat linknutu kreditku
zriaďovala som ho už dávno a používam bežne, je to skvelá vec, mám aj verifikovaný účet, ale fakt si to nepamätám. Včera v noci som posielala peniaze do Talianska a osôbka ich mala za pár minút...
Overenie nového účtu a hlavne, keď si k nemu priradíš kartu trvá pár dní, paypal si nad tvojím účtom vytvorí rezerváciu 1€ pre overenie toho tvojho účtu. Potom už keď to všetko máš stačí si paypal účet dobiť, to trvá pár minút a peniaze keď pošleš niekde je tiež za chvíľku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ak musis mat verifikovany ucet tak to trva niekolko dni ( kedze paypal ti vezme/donatne nieco na ucet a v spec.s. budes mat kod, ten vhodis nas5 do paypalu a tym sa verifikujes )
ak mas verifikovany tak je prevod penazi instantny.
2. malo by to byt instantne
este som sa nestretol s obchodom kde by som musel mat verifikovany ucet, ani ho nemam, jedine s cim som sa stretol ze som musel mat linknutu kreditku