Teraz som uplnou nahodou natrafila na online hru Aladdin, dofrasa jak ja som si tuto vec išla keď som bola mala. Aleboooo Prehistorik - to bol taky ten mužik s kyjakom čo chodil medzi skalami a tlkol barsčoho a ziskaval tym dake ovocie zakusky a ine somar
Prehistorik 2, Supaplex, Dyna Blaster, Duke Nukem 3D, Blood, Commander Keen 4, Ski or Die, Commander & Conquer, Need for Speed 2 ... uf toho bola hruza na co rad spominam niekedy
Prince of Persia, myslím že úplne prvá verzia, a potom také hovadiny ako zajačiky, čo sa zabíjali alebo kde panáčik musel vyskákať na rôzne útvary z kociek aby ho nezožrali mravce.. Čudujem sa, že to nemalo na môj psychický vývoj až taký vplyv..
som mal segu a tam super mario , pokemonov nejakych , take kačky co strielas , to mam aj vo fotoalbumoch , dalej nejaka olympiada , myslim ze beh cez prekazky tam bol viac si nepamatam a potom som mal PS1 a tam boli moje naj hry Driver2 a Crash Bandicoot a Test Drive , to som mal najradsej ...
@19 presnee tie kačky ja som mala k tomu playstationu ešte takú čiernu pištoľ ... veď možno ju mám ešte niekde doma ... narozdiel od ostat. vecí .... jo a ptm ešte duke nukem, mafia.... najlepšie bolo keď som prišla na akúsi chybu v hre, ktorú sme nijako nemohli prejsť s bratrankom a otcom vtedy som bola úplný pán...prešla som ju bez zranenia... ten panáčik šiel úplne mimo , akoby von z hry ... škoda, že si nepamätám názov v závere bola taka ponorka .... fajn fórum príjemne si takto zaspomínať tie hry boli best ... hlavne ta atmosféra, zvuky a celkovo ako to vyzeralo tie disky, tvar atď. malo to čaro ....
Moja uplne prvá hra bola Crash taka kde som musel prechádzať ostrovy.. a furt ma to bavilo len po misiu kde ma nahaňalo nejake prasa potom som furt začal od znova.. a to som to hral strašne dlho..
A potom taka ďalšia hra čo som mal veľmi rád bola Tekken 3 a ešte Spyro (Spyro som mal len demo ale hral som ho asi 2 mesiace
Teenage Mutant Ninja Turtles III - v ranom detstve moja úplne najobľúbenejšia ale na starom dobrom NES (v mojom prípade v zakamuflovanom ruskom ''fejku'' nazývanom Dendy, ktorý stál 999 Sk) toho bolo viac, hlavne plošinovky len na presne názvy si nespomeniem .
A potom hlavne staré dobré hry z PS1 - prefláknutý Crash Bandicoot (Maxihra! ), božský Metal Gear Solid, Syphon Filter (3 diely príbehovo neskutočne tupej ale po hratelnostnej stránke neskutočne zábavnej strieľačky), atmosférický Silent Hill alebo taký SmackDown 2 kde keď sa zapojilo viac ľudí bola úžasná zábava .
A z PC potom prvá Mafia, navždy zostane prvou hrou, ktorú som na počítačoch hral a omieľam ju v polročných intervaloch stále dokola a stále je rovnako výborná ako keď som ju hral po prvýkrát.
Tiež sa musím poďakovať, že môžem takto zaspomínať zhruba od roku 2008 tie hry až na výnimky stoja za úplné ... a zhruba od toho roku sa dá povedať, že hry už ani nehrávam.
jazz jackrabbit, princ of persia, need for speed, taký vláčik, čo zbieral veci a pribúdali mu vagóniky, bumper, doom, Heroes of might and magic, Mortal kombat,Leví kráľ, Worms, Diablo, Theme Hospital, Caesar III... jednoducho veľa toho bolo, čo hral brat, hrala som aj ja, inú možnosť som nemala
a potom adventúry som ľúbila Mutation of J.B., Dračí historie, Horké léto, Prekliatie Kyrandie... ako tak všeobecne mám rada české adventúry
a potom ešte jedna hra, ale absolútne neviem, čo to bolo, pamätám si len, že sa dalo vybrať z troch postáv, z modrooblečeného trpazlíka, zelenooblečeného chlapa a ružovooblečenej ženskej (farbami som si nie istá) a chodilo sa tam a bojovalo tuším a keď si prišiel nakoniec (myslím), tak sa dal privolať drak
super mario , bomberman , dyna , worms (armagedon hlavne alebo wwp) a co ja viem vseliake blbosti este aj na sege a na PS1 a vselico aj na PC este ale uz si fakt teraz nespomeniem inak aj dnes hravam skoro iba tieto stare hry jednak preto ze mi nove ani nejdu a aj preto ze malokedy vobec nieco hravam a ked uz tak len tak na rychlo taketo
mal som gameboy, mal som staru atari, mal som segu, mal som playstation, počítač ešte staručký T602... všetko možné... hral som snad vsetky hry co sa tu spominali.. ale specialne som mal rad prince of persia, lemmings, stone (nieco na styl wolfenstein), formule a motorky od accolade, duke nukem, F-15 simulator.. na psone crash bandicoot, driver 2, gran turismo atd.
presne sega ... ani neviem, že sa to tak volalo... tie žlté kazety sa mi vryli do pamäti len ten názov...nechápem ako ste to vyhrabali ... oooo ďakujem :happy: to je také skvelé si spomenúť ....
Aka cool tema xD Prehistorik je mocny, ale pamatate si niekto UGH? To boli tie neandertalske nedohratelne vrtulnicky, co prenasali ludi z miesta na miesto... xD
hmm cele detstvo som drtil automaty a najradsej mam doteraz puyo-puyo 1 ale aj dynablaster, thunder hoop, arkanoid, pinball drtim doteraz, gta1 a 2, might & magic 6, homam 2, jagged alliance, atd atd
ja vlastne sa doteraz hravam len hry z mojho detstva, k tym novym nemam moc vztah
vlak,prehistorik,ugh,supaplex,olympijské hry (zimné aj letné),prince of persia,doom,aladdin,leví král ,jazz jackrabbit, taký volejbal na dvoch
a na videohre supermario,kačice,cirkus,tanky,motorky,a kopec ďalších,čo boli na kazetách a Sonic!
Duke Nukem, Doom, Quake, Tomb Raider, Jazzjack rabbit, age of empires, to som bola babo. A neskor uz aj take hry ako je Bloodrayne, wolfensten, unreal tournament. A mala som aj Segu aj Atari. A vacsinu z nich hram stale
Ja som vyrastala na sege a nazvy hier si pamätám akurát super mario,prince of persia a kačice ale najviac boli aj tak žlté kazety s obrázkami hier,ktoré na kazete vôbec neboli
@zusss ako malý som mal komp aj Segu
To čo spomínaš sa mi tam volalo "Pravek 1" a "Pravek 2".
Taktiež som tam mal Aladdin, Lion King, Maugli, Princ Of Persia,
dokonca teraz mám CDčko s tými hrami v šuflíku, keď som to dal do Windows 7čky tak hneď vyhodilo 20 trojských koňov
A na stolný PC som si aj stiahol MS-Dos launcher, a stiahol som ešte Lion King, takže to môžem hrať hocikedy
Okrem tých, ktoré tu už boli spomenuté by som veľmi rád vyzdvihol ešte túto.
Bola tam geniálna hudba a aj príbeh bol celkom fajn.
Síce to nie je úplne tá kategória ako Lion King ale je to novšie ale stojí za zmienku.
ja som mala nieco, co sa da nazvat playstation, ale na kazety a tam som hravala maria, strielala som sliepky takou uzasnou pistolou namiesto joistiku
potom prisiel prvy pc a ja som zacala hravat ninja korytnacky, kde pc v tretom kole zamrzol a takeho panacika co sral bomby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ale neskôr už normálne ako NHL 2002, 2006 Fifu 2006, 2009, 2012, Mafiu 1, GTA SA, VC a IV
Test drive neviem ktora cast
» img2.brothergames.com/screenshots/sof... dalsi test drive
a driver 2
A potom taka ďalšia hra čo som mal veľmi rád bola Tekken 3 a ešte Spyro (Spyro som mal len demo ale hral som ho asi 2 mesiace
A potom hlavne staré dobré hry z PS1 - prefláknutý Crash Bandicoot (Maxihra! ), božský Metal Gear Solid, Syphon Filter (3 diely príbehovo neskutočne tupej ale po hratelnostnej stránke neskutočne zábavnej strieľačky), atmosférický Silent Hill alebo taký SmackDown 2 kde keď sa zapojilo viac ľudí bola úžasná zábava .
A z PC potom prvá Mafia, navždy zostane prvou hrou, ktorú som na počítačoch hral a omieľam ju v polročných intervaloch stále dokola a stále je rovnako výborná ako keď som ju hral po prvýkrát.
Tiež sa musím poďakovať, že môžem takto zaspomínať zhruba od roku 2008 tie hry až na výnimky stoja za úplné ... a zhruba od toho roku sa dá povedať, že hry už ani nehrávam.
a potom adventúry som ľúbila Mutation of J.B., Dračí historie, Horké léto, Prekliatie Kyrandie... ako tak všeobecne mám rada české adventúry
a potom ešte jedna hra, ale absolútne neviem, čo to bolo, pamätám si len, že sa dalo vybrať z troch postáv, z modrooblečeného trpazlíka, zelenooblečeného chlapa a ružovooblečenej ženskej (farbami som si nie istá) a chodilo sa tam a bojovalo tuším a keď si prišiel nakoniec (myslím), tak sa dal privolať drak
ja vlastne sa doteraz hravam len hry z mojho detstva, k tym novym nemam moc vztah
a na videohre supermario,kačice,cirkus,tanky,motorky,a kopec ďalších,čo boli na kazetách a Sonic!
To čo spomínaš sa mi tam volalo "Pravek 1" a "Pravek 2".
Taktiež som tam mal Aladdin, Lion King, Maugli, Princ Of Persia,
dokonca teraz mám CDčko s tými hrami v šuflíku, keď som to dal do Windows 7čky tak hneď vyhodilo 20 trojských koňov
A na stolný PC som si aj stiahol MS-Dos launcher, a stiahol som ešte Lion King, takže to môžem hrať hocikedy
Bola tam geniálna hudba a aj príbeh bol celkom fajn.
Síce to nie je úplne tá kategória ako Lion King ale je to novšie ale stojí za zmienku.
potom prisiel prvy pc a ja som zacala hravat ninja korytnacky, kde pc v tretom kole zamrzol a takeho panacika co sral bomby