Čaute, posielam si prihlášky na tieto dve fakulty...
Len nikde neviem nájsť či mám na elektronickú prihlášku na PdF napísať aj priemer a známky zo štvrtého ročníka SŠ. Nevedeli by ste mi to prosím niekto nájsť?
A na JLF si podávam papierovú prihlášku a n
@1topsecret no chcela som papierovú lebo s elektronickou je podľa mňa strašne moc roboty... a je mi lahšie len to ručne spísať za 10 minút ako to hádzať všetko do elektronickej skoro hodinu...
@bloodypunk no veď práve to neviem či to bude na 100% prezenčná.... ale to treba len na papierovej vyplniť, tak neviem či si radšej nepošlem elektronickú lebo tam to netreba....
A neviete prosím vás, čo mám dať do príloh? lebo je tam kopa vecí a ja mám len zaškrtnúť že ktoré im posielam... A je tam životopis, to im ako prílohu pošlem... Len potom je tam že poplatok... a neviem či mám zaškrtnúť aj to, lebo to asi len nalepím do tej prihlášky... tak to sa asi neráta ako príloha.. či ??? A potom je tam aj že lekársky posudok alebo niečo také, teraz si to nepamätám presne ale aj na to by mal byť v prihláške vyhradený prisetor... tak to tiež nezaškrtnem ako prílohu, nie?
určite prezenčná, veď budeš chodiť normálne na prednášky a semináre
Pochybujem, že by si chcela tie iné metódy(ak si chceš prečítať iné metódy, si zadaj do googla ).
Nepamätám si, ako som to robila ja pred rokom, či som zaškrtla v elektronickej to, čo posielam neskôr v papierovej forme... to radšej nech ti niekto iný poradí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
metoda štúdia: prezenčná. či?
Pochybujem, že by si chcela tie iné metódy(ak si chceš prečítať iné metódy, si zadaj do googla ).
Nepamätám si, ako som to robila ja pred rokom, či som zaškrtla v elektronickej to, čo posielam neskôr v papierovej forme... to radšej nech ti niekto iný poradí