Ľudia, súrne potrebujem dôveryhodne pôsobiacu pečiatku. Je mi jedno, od akého typu lekára, len nech pôsobí dôveryhodným dojmom... nemôžem už po tretí raz napísať, že mi bolo zle Proste, ak niekto náhodou v kompe má niečo také na vlastné účely, či by mi
@1 užasné schválne som to stiahla ale tie pečiatky sú skoro všetky z trstennej potom z nitry a nejaká z košíc a levíc myslím že by mi učka neverila že som bola u očnej v leviciach
@4 moj spoluziak z galanty chodil k doktorom s piestan lebo jeho stari rodicia boli z piestan a boli presvedceni, ze iba v piestanoch su dobri doktori a nikde inde na slovensku
Nechcem byť zlá ale ľudia čo vám bráni chodiť do školy? Mali by ste o starosť menej a nemuseli by ste vymýšľať spôsoby ako čo najlepšie sfalšovať ospravedlnenku. Takisto viem, že u nás v škole mali spolužiaci skôr problém keď nechodili na hodiny než keď chodili a neboli pripravení - spolužiačka takto nespravila maturitu zo slovenčiny ako jediná z triedy, lebo ju slovenčinárka proste nenechala, lebo ju potrebovala celý polrok vyskúšať a ona večne nebola na hodine a keď konečne bola tak sa ospravedlňovala že je nepripravená a že bude odpovedať budúcu hodinu - pričom budúcu hodinu samozrejme zase neprišla...
Ale proste ide o to že beriem všeličo, ale toto je jedna z vecí ktoré ma dosť iritujú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale proste ide o to že beriem všeličo, ale toto je jedna z vecí ktoré ma dosť iritujú...