@aneta887 raz za mesiac chodim kvoli alergii k doktorke ma ordinacne hodiny tak ze nestiham skolu + obcas daka chripka, fakt blicovat nepotrebujem to by som do skoly ani nechodil ...
do školy už nechodím ale aj tak mi ostala jedna pečiatka. Raz dávno som bola u zubárky a vtedy mi ju zabudla dať.. potom som šla znova a dala mi aj za ten raz čo nedala.. mala som si tam len dopísať dátum. No triedna mi to ospravedlnila bez pečiatky, teda mi ostala jedna bezdátumová pečiatka
ja som to raz skusala falsovat a veru ze viem robit take peceaitky ako original a to je sice komplikovani postup ale staci vam tlaciaren a priesvitna lepiaca paska
skúšala som doma cez skener prefotiť ju a potom vytlačiť, ale nakoniec sa na ten originál vôbec nepodobala potrebovala by som atramentová tlačiareň mať aby bol výsledný efekt dobrý... ale inak hocikedy keď chcem pečiatku od lekárky vybaviť, za 50 centov na recepcii či čo to je u lekárky a pritom k nej ani ísť nemusím
ja mam vymeskanych sakra vela no ale zato ani nemozem ked sa povie ze mame ist na druhu hodinu ja zabudnem som v buse a zrazu zistim ze mam ist na druhu tak sa vratim domov lahnem si a sladko zaspim fakt zato nemozem keby zato aspon trojky z chovania nedavaly hmm.ale inak blicujem jedna radost a peciatky som este nefalsovala ale vsetko musi byt raz poprve
u nas v triede to bola neodmyslitelna sucast blicovania mam celu kopu naskenovanych peciatok: zubara, obvodneho, alergologa, gynekologa, dermatovenerologa a neviem co este .... uplne jednoducho 1. naskenujete 2. v skicari odstranite podpis ak tam je 3. vytlacite a vyzeraju fakt uveritelne....ak ma niekto zaujem - TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
myslím si, že medzi falšovaním pečiatky ( do školy ) a medzi zabitím človeka je veľmi veľký rozdiel !!
aký zodpovedný študent
a dnes? si doma? v škole?
--------
v skole
presne tak veď " raz za čas " si treba oddýchnuť no nie ?
Ja ju chceeeeeeeeeeeem !!!!!
Matka je zároveň moja obvodná lekárka, čiže mám neobmedzený prísun doma vyrobených ospravedlneniek.
ako?