Ahojte, nenašiel by sa tu niekto kto si robil pedagogické minimum počas štúdia na vysokej? Najlepšie by bolo TUKE SVF. Chcela by som vedieť čo to obnáša či je to ťažké robiť popri škole alebo či to má vôbec nejaký význam. Za odpovede ďakujem
Ja nad tým rozmýšľam. Ale TUKE sjf. Povedali nám, že potom môžeme učiť odborné predmety na strednej škole. Ale spolužiaci z odbornej strednej školy mi povedali, že tam učiť nechcem.
Ja som robila pocas 4. A 5.rocnika EF UMB na Zilinskej dpš a v pohode to bolo, 4 semestre, v kazdom 3 az 4 predmety a v 4. Semestri napisat zaverecnu pracu na cca 40 stran a 10 hodin nacuvov a 10 vystupov....neviem,ako je to na technike, len viem, ze niektore skoly maju 3 semestre, ale po viac prddmetov
@mariquittka Ja som sa včera dopracovala k nejakým informáciám a sú to 4 semestre z toho tam je 40 hodín prax na škole nejakej odbornej a samé pedagogické veci sa tam učia ako sa chovať k tým žiakom a tak no a na záver nejaká skúška tam je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
V ramci tej skusky som mala obhajobu prace a skusku zo psychologie, pedagogiky a didaktiky