@decry socialna praca a specialna pedagogika ... len na jednom z nich nemam uvedene, i som prijata alebo neprijata, len tam stoji : "iny studijny program "
@ivkapivka presne na to som sa pytala, ci to pride spolu s tym oznamenim o prijati no ,ale uz som si to bola vyzdvihnut, tak uz viem na co som ... len mi prisla socialna praca, ze som prijata, ale tam nechcem ... preco neprislo aj to druhe rozhodnutie ?
@kusssinka A zo špeciálnej pedagogiky si už dostala oznámenie ? Ja práv na to čakám. Spolužiačka dostala o tom ze ju neprijali už v pondelok a ja čakám a stále nič...
@ivkapivka mne to prislo uz vcera, no a ten intrak, mi prislo prihlasovacie meno a heslo a mam tam vypisane aj ostatne programy o kt. som sa uchadzala ale nechcem si podavat este ziadost, lebo radsej by som sla studovat biolu + psycho , tak dufam,ze mi to pride co najskor
@kusssinka Myslim, ze ono je to trosku inak. Ked si si podavala prihlasku, tak si si urcite citala aj podmienky prijatia. Tam maju uvedene, ze student moze byt prijaty na 1 studijny program podla svojich preferencii. To znamena, ze ak si vyhovela podmienkam prijatia pre oba odbory, tak ta vezmu na ten 1., ktory si si do prihlasky napisala. Ak si pre ten 1. odbor nevyhovela, tak ta mozu zobrat na 2. Taka moznost neexistuje, ze by ta vzali na oba a zato si dostala len 1 list. Poslala si 1 prihlasku, tak asi dostanes len 1 list. Nepovazuju ta za neprijatu, ale za prijatu na iny studijny program. Podla mna ti iny list uz posielat nebudu. Ja som na tom presne tak ako ty a tiez mi dosiel iba jeden list s tym 2. studijnym odborom. Ako sa mas potom odvolavat, ked ziadne rozhodnutie o tom 1. odbore nemas, tak to fakt netusim. Maju to tam dost komplikovane
@domccca ja si myslim, ze by malo prist rozhodnutie aj o tom druhom studijnom programe ... aby som sa mohla popripade odvolat...ak im tam nenastupia i ludia, co ich prijali, tak potom co ? nerozumiem, podla mna ti musi prist papier aj o tom, ze si bud prijata alebo nepriajata na ten druhy stud. program
@kusssinka Vela skol to takto robi. Dovolia ti napisat viac odborov do prihlasky, ale nebudu ti kvoli kazdemu odboru posielat list. Ide o to, ze ty si nikde nemala napisane, ze si neprijata, tak preco by ti mali posielat rozhodnutie o neprijati? Mozno sa na ten odbor mozes odvolavat na zaklade toho rozhodnutia, ktore uz mas. Len aby sa ti nestalo to, ze budes cakam na dalsi list, ktory mozno ani nepride a tym presvihnes tych 8 dni na odvolanie, podla listu kt. si uz obdrzala. Skus tam radsej zavolat, budu sice neochotne ale aspon sa dozvies vsetko, co potrebujes.
joj boze, ale ved to je ich povinnost poslat rozhodnutie o prijati ci neprijati, nech ma nevytacaju ... tak ak mi to nepride do konca tyzdna, tak tam urco zavolam .. ale viem, ze na UK v BA som si davala aj na fakultu socialnych a ekonom. vied, tiez som uvadzala 2 stud. programy a prislo mi vyrozumenie na oboch z nich a samostatne
@ivkapivka ja som sa hlasila na aj+nj a samotnu nj, a vzali ma len tam. Rozhodnutie mi doslo len vcera, takze nezufaj, urcite to zachvilu bude. Ak nie zajtra, tak max. zaciatkom buduceho tyzdna to budes mat urcite. Ved navratky sa musia poslat do 15. jula
@domccca mna prijali na tu špeciálku tu som mala ako prvu a ako druhe som mala učiteľstvo pedagogiky a psychológie Naň by ma vzali keby som ho mala ako prve na prihláške. Ale na tu špeciálnu chcem ísť No zajtra pôjdem mrknúť na poštu lebo u nás sa stáva že ak ti aj dajú lístoček do schránky (ten o tom že si máš prísť po doporučený list) tak ti ho v pohodke môže odfúknuť Ale myslím že v tom tu nebude chyba..
@ivkapivka ta specialka aj vyzera perspektivnejsie ak nato mas trpezlivost on si len davaju nacas, mozno to riesia postupne, a tie specialky az nakoniec.. a mozno je to tym, ze byvas daleko od BA a zato im to tak trva...
@kusssinka vsak tam maju uvedene, ze na 1 prihlasku mozes napisat len 1 program, tak si musela posielat 2 prihlasky zvlast, nie? to sa na pedagogickej neda... No netusim kazda vs si robi, co sa jej zachce
@ivkapivka ty si dobra emo ale nie sakra vložila som tam fotku ale neviem ,či možze byť a v pondelok to musim poslat lebo odchadzam do zahraničia a stale junemam prijatu
@decry no mňa vyfotí kamarátka len tak doma... Mala by byť taká neutrálna- teda asi žiaden extra úsmev a nech ti je poriadne vidno tvár... podľa mňa je to asi jedno
@kusssinka ospravedlnujem sa za mylne info! aj mne dnes doslo rozhodnutie o tom 2. programe... mas stastie, asi su na tejto skole spolahlivejsi nez inde
@domccca v pohode, aj tak som si myslela svoje lebo viem, ze oni posielaju a v podstate by to mala byt aj ich povinnost a mam pravo na odvolanie sa v pripade neprijatia na dany program a ty kam ides studovat ?
@kusssinka hej, aj podla mna to je ich povinnost, ale povedzme si pravdu, nie vzdy a vsetci sa aj podla toho riadia aspon sa uz vies odvolat no vyzera to tak, ze ja sem nakoniec nepojdem, skor na aplikovane jazyky... asi by zo mna nebola velmi dobra ucitelka a nechcem to silit
este sa chcem spytat, ci mam teraz ziadat o ten intrak v suvislosti so socialnou pracou alebo mam cakat na odvolanie .... lebo zda sa mi dost riskantne cakat, kedze to odvolanie pride tak do mesiaca
@kusssinka to uz nie na uk mala som aglictinu a nemcinu... s tym intrakom netusim... do tej ziadosti pises aj svoj odbor? lebo ak nie tak by to bolo jedno...
@domccca jaj tak, ja som myslela, ze na uk...tak snad sa rozhodnes spravne .... a pise sa tam aj odbor, preto som zmatena co a ako, ale myslim, ze ak si podam tu ziadost a pridelia mi intrak, tak mi uz zostane, aj ak by som sla na ten druhy program
@kusssinka vsak prave! pre nich je dolezite na ktoru fakultu chodis a nie aky mas odbor. Pochybujem, ze by ti to potom zmenili. A bola by si zaistena aj pre pripad, ze by ti to s tym odvolanim nahodou nevyslo... ci na ten 2. odbor ist nechces?
@domccca chcem ,ale radsej by som sla na ten, co ma neprijali ... ale tam je uvedene, ze ma neprijali len preto, ze som prijata na iny stud. program no dobre, tak sa tam zahlasim a dam si to ako poistku, ak by to nevyslo s tym odvolanim a dufam,ze mi ten intrak zostane .. ved ide o tu istu fakultu
@ivkapivka a @kussinka a baby myslite,že bude problem ptm keby ma prijali ? lebo ja chcem tu navratku poslať a ptm ako to bude? neviete ?? ja som strašne zmätena
@decry a @kusssinka v tej návratne nie je napísané že je to závezné...ale v tej návratke musíš poslat aj doklad o zaplatení...čo by asi bol trošku problém...skús tam radšej zavolať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
@ivkapivka ani u nas dnes nebola este
Lenže mne ešte stále nič neprišlo
Veď ma úplne vytáčaju ...3 týždne čakáme na výsledky na nete a teraz im ešte aj toto trvá
lebo vvacsinou si tieto skoly davaju ludia ako poistky a nenastupia tam
ja mam v BA rodinu, ale radsej chcem zit intracky zivot
@ivkapivka njn, budem sa musiet u nich informovat