Keby to bola pedofilia tak moj dedi je pedofil leo tak to mali s babkou...a myslim ze kedysi zo bolo bezne takto...zeny uz v 15 mali decko a teraz v 15 vsetci kricia ze to je este dieta. Len kvoli peniazom a zakonom. Ale bioloicky zena moze mat decko uz odnprvyh kramov cize nie je to celkom take nenormalne ten pud co muzov pritahue k takym ,,malym"
@3 bullshit.
pedofília je, keď ťa priťahujú osoby bez druhotných pohlavných znakov.
a keďže v 17tich by ich už každé dievča malo mať tak to pedofília určite nie je
a zoofilia ako by si toto vysvetlil? Zoofilia, pedofilia, nekrofilia to sú všetko úchylky, násilnosti. Kde tam máš násilnosť, keď sa dvaja hoc aj extrémne odlišného veku spolu majú radi. To, že by otec chodil s dcérou už je incest
@jony1212
" Pedofília je násilnosť, zneužitie slobodnej voľby."
pičovina.
"Zoofilia, pedofilia, nekrofilia to sú všetko úchylky, násilnosti."
mimochodom, ty si heterofil, ak by ťa to zaujímalo.
pretože ťa (asi) priťahuje opačné pohlavie.
neviem bohužiaľ presne nájsť etymológiu tej prípony, ale "fília" znamená "náklonnosť", čiže "heterofil" je človek pociťujúci náklonnosť k opačnému pohlaviu.
zoofil je človek pociťujúci náklonnosť/ktorého priťahujú zvieratá, nekrofil to isté u mŕtvol.
nikde vo význame toho slova nie je ani nikdy nebol ani len náznak niečoho o násilnostiach, plus je vtipné že je omnoho nižšia pravdepodobnosť že dieťa znásilní pedofil, než "normálny", pretože pedofil dieťa miluje rovnako vážne a hlboko ako "normálny" človek niekoho v "normálnom" veku, čiže mu pochopiteľne nechce ubližovať. približne asi len 10% všetkých znásilnení detí je skutočne spáchaných pedofilmi.
...čiže skús si nabudúce najprv niečo zistiť o tom o čom ideš hovoriť
@natyfuckingo
neviem,či by bola zrovna šťastná z toho,zatiaľ je to na platonickej úrovni,hlavne z mojej stránky.ale nedávam tomu dlhú životnosť predsa len,či by som mal dávať do väčšej pozornosti? Osobne mi to pripadá,tak , ako pedofília,možno som z tejto stránky puritán už.
no neviem že by bola nejaká veková hranica ale tak toto určite nieje pedofília, slečna už nieje dieťa fyzicky.. pedofília by bola ak by ťa priťahovalo dieťa no to snáď nieje tvoj prípad..
@semhamforas
Ak niekto nemá vyvinuté druhotné pohlavné znaky hmmm...
Druhotný pohlavný znak sú napr. prsia.. to znamená, že ak niektorá žena ich nemá vyvinuté ešte v 40tke, tak to je pedofília?
A ak nejaké dievča, ktoré má 15 (vyzerá na 20..takých je kopu, aj tu na BIRDZ napríklad) má všetko až veľmi dobre vyvinuté, tak to už nie je pedofília?
@fixa to nie je úvaha ale skôr je to aj časť definície z niektorých kníh. A druhotnými znakmi je napríklad aj ochlpenie a tak ´dalej. Netreba si vyberať len jednu konkrétnu vec
@fixa jasné že má žena ochlpenie teda ak si spal s nejakou babou staršou ako 12 rokov, tak určite ho mala i keď dosť možno oholené
Čiže sa tu zbytočne nestrápňuj tými sebavedomými smajlíkmi
(1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
(2) Odňatím slobody na sedem rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) závažnejším spôsobom konania,
b) na chránenej osobe, alebo
c) z osobitného motívu.
(3) Odňatím slobody na dvanásť rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví.
(4) Odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním smrť, alebo
b) za krízovej situácie."
A úprimne si myslím, že to je celé totálne individuálne.
Pedofília neznamená že ťa priťahujú mladšie ženy,keď máš napríklad 30 a páči sa ti 21 ročná. Pedofilov priťahujú malé dievčatká a chlapci ktoré ešte nemajú vyvinuté,alebo úplne vyvinuté druhotné pohlavné znaky(ochlpenie,rast bokov,prsníkov...)
pýtal sa, či je to pedofília, nie ako sa stavia zákon k súloženiu s mladšími než 15...
medzinárodná klasifikácia chorôb-10:
F65.4 (poruchy duševné a chovania- poruchy osobnosti a chovania u dospelých- poruchy sexuálnej preferencie- pedofília) "Sexuálna preferencia detí, buď chlapcov alebo dievčat, alebo oboch pohlaví, obvykle prepubertálenho, alebo skorého pubertálenho veku."
puberta: 10-15
... hej takže 17 je ťažko za zenitom a v tomto prípade to nie je pedofília...
a osobne si myslím, že veľký vekový rozdiel vo vzťahoch nie je tak odsúdeniahodný ako sa to snaží byť prezentované v dnešnej spoločnosti. je málo vecí ktoré by mali byť viac nezávislé od všeobecne uznávanej normy než výber partnera... a fórum je to posledné kde hľadať ohľadom toho odpoveď...
Neviem si to predstaviť a to mám menej ako 26r. Ona musí mať iné predstavy o živote, myšlienky, túžby v živote, napr. zmaturovať... snáď sa človek od 17 do 26 posunie v týchto veciach niekam vyššie... :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
takto má len rád strelené dospievajúce teľce, boh mu pomáhaj.
Ale divné to je
osoba.
Bývalá spolužiačka má 16 a má 40 ročného frajera...ale vek je len číslo, že.. Veď vzťahu ktorý vyzerá ako dcéra-syn sa medze nekladú..
pedofília je, keď ťa priťahujú osoby bez druhotných pohlavných znakov.
a keďže v 17tich by ich už každé dievča malo mať tak to pedofília určite nie je
pre mňa je dôležitejšie, že
a z @10 ma naplo :ble:
inak podobne.
neviem,asi...je mi moc sympatická...
" Pedofília je násilnosť, zneužitie slobodnej voľby."
pičovina.
"Zoofilia, pedofilia, nekrofilia to sú všetko úchylky, násilnosti."
mimochodom, ty si heterofil, ak by ťa to zaujímalo.
pretože ťa (asi) priťahuje opačné pohlavie.
neviem bohužiaľ presne nájsť etymológiu tej prípony, ale "fília" znamená "náklonnosť", čiže "heterofil" je človek pociťujúci náklonnosť k opačnému pohlaviu.
zoofil je človek pociťujúci náklonnosť/ktorého priťahujú zvieratá, nekrofil to isté u mŕtvol.
nikde vo význame toho slova nie je ani nikdy nebol ani len náznak niečoho o násilnostiach, plus je vtipné že je omnoho nižšia pravdepodobnosť že dieťa znásilní pedofil, než "normálny", pretože pedofil dieťa miluje rovnako vážne a hlboko ako "normálny" človek niekoho v "normálnom" veku, čiže mu pochopiteľne nechce ubližovať. približne asi len 10% všetkých znásilnení detí je skutočne spáchaných pedofilmi.
...čiže skús si nabudúce najprv niečo zistiť o tom o čom ideš hovoriť
kto je ta stastna?
neviem,či by bola zrovna šťastná z toho,zatiaľ je to na platonickej úrovni,hlavne z mojej stránky.ale nedávam tomu dlhú životnosť predsa len,či by som mal dávať do väčšej pozornosti? Osobne mi to pripadá,tak , ako pedofília,možno som z tejto stránky puritán už.
deti ma nepriťahujú,našťastie.
Ak niekto nemá vyvinuté druhotné pohlavné znaky hmmm...
Druhotný pohlavný znak sú napr. prsia.. to znamená, že ak niektorá žena ich nemá vyvinuté ešte v 40tke, tak to je pedofília?
A ak nejaké dievča, ktoré má 15 (vyzerá na 20..takých je kopu, aj tu na BIRDZ napríklad) má všetko až veľmi dobre vyvinuté, tak to už nie je pedofília?
Zaujímavá úvaha
Čiže sa tu zbytočne nestrápňuj tými sebavedomými smajlíkmi
To je všetko iba sranda, veď od toho tu predsa sme.
A hej, máš pravdu zvlášť ak tu je fórum od tohto pána
Sexuálne zneužívanie
§ 201
(1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
(2) Odňatím slobody na sedem rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) závažnejším spôsobom konania,
b) na chránenej osobe, alebo
c) z osobitného motívu.
(3) Odňatím slobody na dvanásť rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví.
(4) Odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním smrť, alebo
b) za krízovej situácie."
A úprimne si myslím, že to je celé totálne individuálne.
pýtal sa, či je to pedofília, nie ako sa stavia zákon k súloženiu s mladšími než 15...
medzinárodná klasifikácia chorôb-10:
F65.4 (poruchy duševné a chovania- poruchy osobnosti a chovania u dospelých- poruchy sexuálnej preferencie- pedofília) "Sexuálna preferencia detí, buď chlapcov alebo dievčat, alebo oboch pohlaví, obvykle prepubertálenho, alebo skorého pubertálenho veku."
puberta: 10-15
... hej takže 17 je ťažko za zenitom a v tomto prípade to nie je pedofília...
a osobne si myslím, že veľký vekový rozdiel vo vzťahoch nie je tak odsúdeniahodný ako sa to snaží byť prezentované v dnešnej spoločnosti. je málo vecí ktoré by mali byť viac nezávislé od všeobecne uznávanej normy než výber partnera... a fórum je to posledné kde hľadať ohľadom toho odpoveď...
a potom pis, ze ta deti nepritahuju
ty uchylak vygumovany
od teba som to čakal ty čurák