@dannyd14 , ak ti to vadi tak sa nezapajaj do diskusii, čo sa týka takýchto kategorii. ja som len chcela nejaky filmik dobry na večer, neboj sa viem si vyhladat aj sama
ostatnym dakujem...
podľa tvojej definície sú romantické filmy len telenovely, romantický film nemusí byť ani film duch, lebo je to dráma ani iný film... takže zujímavá domnienka vskutku
a neviem čo je míle ďaleko, však v každom filme boli ústredné postavy muž a žena, ktorých dej sa točil o ich vzťahu + všetko možné, čo sa považuje za znaky romantického filmu od rôznych klišé po holý fakt, že sleduje film osud toho páru, takže sa o tom už nebavím radšej
Nepovedal som ze telenovely vyslovene, napr. to co som uviedol v prvom mojom poste mas romanticky film... Btw, nie je pisane, ze sa vyzaduje romanticka drama, kazdemu napadne na um cisto romanticky film
@dannyd14 menuj mi prosím také romantické filmy, okrem telenoviel teda, ktoré spĺňajú práve ten atribút, že nie sú ani drámou, ani vojenským žánrom ani ničím len s jasne vytýčenými romantickými prvkami
pretože mne totiž prídu kvalitné romantické filmy hlavne s dramatickými vložkami ...
@dannyd14 no ja teraz môžem poveda´t, že to nie je romantický film, lebo je to vlastne skôr komedia v prvom rade - no aspoň podľa princípu ako si moje tipy zavrhol pričom sú to jasne romantické filmy ale ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
skus ten, to je jeden z tych "novsich"
ten je krásny romantický a nie je nový
taky pekny je love actually
Napr. 1,2,5,7..
ostatnym dakujem...
@poke to vobec nie su romanticke filmy
videl si ich vôbec?
podľa tvojej definície sú romantické filmy len telenovely, romantický film nemusí byť ani film duch, lebo je to dráma ani iný film... takže zujímavá domnienka vskutku
pretože mne totiž prídu kvalitné romantické filmy hlavne s dramatickými vložkami ...
alebo across the universe a aj upside down je super vsade hra ten isty herec som na neho zatazena
a trepia laskou je celkom v pohode