V prvom rade si zaplatim studijny pobyt V druhom rade si kupim poriadny mobilny internet na studium, tiez oficialny photoshop na robenie webstránok, Urcitu cast by som dal urcitemu oddeleniu enmocnice v BB a ostatné yb som investoval
@kevin káva škodí srdcu .. uiba že je "prírodná" a tiež je tam iný kofeín ako v energy drinkoch, v inom prvku viazaný myslím guarana ej najzdravšia údajne aj najsilnejšia ale nvm..
takze dochodil by som takcitak skolu posledny rok, aby som mal aspon ten vyucny, nie jako niekto povie keby vyhra obrovkse prachy ze sere na skolu, ja by som sa citil trapne, keby nemam ani vyucak...vilauby som kupil s bazenom, to je jedno kde, som hrdy slovák, tak snad aj kdesi v Bratislave alebo pri Bratislave, do niecoho by som investoval, kupil by som si 20 kartonov mallboriek, 20 kartonov davidoff-iek do zasoby, 5 krat denne by som sa sprchoval, potom vyrvyvky, kupele, minal by som vela vody, drahe oblecenie, drahy pc, drahy mobil, krasne drahe auto by som si kupil , zraval by som iba drahe pizze a drahe jedla, nemusel by som chodit do roboty, ty kokot, to by bolo luxusu a krasne prezitich dni....NO DOSNIVAJME LUDIA, ZIVOT JE NESPRAVODLIVA KURVA, ALE TAK BERTE TO TAK ZE V DNESNEJ DOBE SA MAME V PODSTATE DOBRE SEXI UZ LEN S PRINCIPU, ZE MAME PC, MOBILI a vyrabaju sa uz len pekne nabytky, stoly a tak proste zijeme si dobre v tejto dobe podla mna skoro vsetci
kúpim si domček blízo BA, kúpim matke na moje meno domek tam pri tn...aby jej ho nezhabal jej manzel, kúpim si pasatíka , kona m,oj detský sen , kopu handier vykúpim celý kaufland nech mám vsetkého dost, kúpim jeden osobe 50 kartonov cigariet, ostatnym vyvoleným 10. A piť by sa nešlo s sajrajtom z kaufu za 3.75 alebo s krupinským bielim...pekne krásne absintíky
Kúpim si nejaký menší domček, časť nejako (neviem ako, prídem na to) zainvestujem, budem mať istotu, že ma nevyhodia zo školy (ale ako, toto si nechám ako najnutnejšiu možnosť , možno to trocha oslávim a... ešte mi dačo napadlo
V Zime, keď som bol totálne zaspatý som sa naštval a kúpil si 9 a to som dal do hodiny .. :/ Nikdy viac, komu sa chce behať celé Ťahanovce (sídlisko) 5x v hrubej bunde ?!
@p ät ňeňi problém. Vlastne..ty si moja kurva (že?že?všakže áno?!), Marián tvoja, všetci sú jeho, v konečnom dôsledku neobmedzene vládnem ja a ušetrila som evri.
,,novými drastickými spôsobmi mučenia" máš na mysli neodpisovanie na TS, v ktorých sa ponížene ospravedlňujem, napravujem svoju mladícku nerozvážnosť a vyznávam sa zo svojich citov?
No, práveže sme sedeli na lavičke, hrali karty a ja, že .. "áá, kur*a.. asi si musím zabehať !" A išiel som, oni ma tam počkali, po 30 minútach som si zabehol možno ani neviem, 10km ? Možno som strelil..
@malapohroma ... načo preboha zbrojný preukaz keď sa ideš odstreliť...trochu akcie do toho...vbehni na policajnú stanicu ukradni pištoľ a tak .. (ale nie nerob to... budeš tu chýbať )
fuha to je kolko milionov na slovenske ? no to je jedno proste moc aspon tretinu by som dal na charitu a podobne , aj ludom ktorych poznam a mam rad no a ostatne by som si uzival ako by saa len dalo
Tretinou by som osobne pomohol niektorym rodinam, kamaratom (ktori to potrebuju) . Tretinu by som dal mame, aby konecne mala zivot aky si zasluzi.
A poslednu tretinu by som si dal proste na ucet. Neminal by som ich, nic by som s nimi nerobil, len by som si vychutnaval ako sa mi cela jebla slovac cpe do riti Lebo len o tom to tu cele je
Snažila by som sa tie peniaze rozdeliť tak, aby som si dosť mohla odložiť do banky, kúpila (dala postaviť) nejaké nehnuteľnosti (pre našich, mňa, na prenajatie,...) a investovala tak, aby sa mi to vyplatilo v budúcnosti, založila nejakú firmu, whatever. Samozrejme by som žila a existovala tak, ako doteraz (sakramensky by som sa snažila v škole), chodila do školy, plus by som si zaplatila nejaký extra mega super úžasný jazykový kurz. Prvé leto, čo by prišlo, by som blízkych priateľov zavolala na menšiu cestu okolo sveta. Po skončení strednej by som si dala rok, dva pauzu na cestovanie alebo by som sa asi prihlásila na nejakú zahraničnú prestížnu univerzitu a študovala to, čo by sa mi páčilo a nejak by som to využila pri vedení tej firmy atď. (a keďže by som dokonale ovládala jazyk a mala vynikajúce výsledky, tak by sa mi podarilo dostať sa tam) No a potom by som si užívala. Samozrejme, že by som pracovala a venovala sa veciam, čo by ma bavili, ale keďže by som mala dostatok peňazí, tak by som si mohla aj užívať.
dám prachy aj rodičom nech si dostavajú dom ja sa konečne presťahujem z tejto piče späť do mesta, kúpim si byt a možno na tie prachy zbalím nejakého sexoša (joke )
kupil by som si dom, pekne velke auticko a nejaku malu skusobnu... potom aj nejaku gitarku zosik nejake starter bicie a nejaku lacnejsiu basu aj zo zosilovacom zvysok pekne do banky
ale ne. postavim dom pre nasu rodinu. vlozim si na ucet ked si budem chect kupit uz svoj valstny dom, ked budem velka. moznoze dam penaze aj tete a ujovi aj druhej a babkám a dedkom a možno si niekto z nich aj postavi dom vedla nasho kupime si dajake aj auta mozno ..budem mať vlastné a novy komp s poriadnou grafikou .. možno nejaké lepšie klávesy (keyboard) a nejaké bicie alebo gitaru:... joj toho by bolo..xD
vela veci:športové bmw za 2 miliony,vela značkového oblečenia,zbrane,novy pc,odtahovali by sme sa do domu,nové zariadenie do domu,a potom už len také maličkosti,niekolko milionov by som si nechal doma a ostatk na banku
no nechcem nikomu kazit iluzie, ale 400tis € vobec nie je az tak vela penazi ako sa poniektorym zda. Ta suma ledva staci na postavenie nejakeho trochu luxusnejsieho domu mimo Ba, ale priamo v Ba si za to kupis akurat tak super byt.
Kedže bývanie, auta a ostatné nevyhnutné veci už mám tak zostáva možnosť niekde to uložit čiže využit produkty pasív bánk. U mňa by bola dôležitá správna diverzifikácia s pohladu rizika a investičného horizontu. Takže rozdelenie by vyzeralo asi tak že nejaká výhodná emisia Hypotekárnych záložných listov, klasické termin.vklady, podielové fondy kde väčšia čast by išla napr. PKF , dlhopisové a menšia časť do akciových výber by záležal od dlhodobej volativity, prípadne normálne úročený zaistený vklad ale jednoznačne by to bolo rozložené na portfólio viacerých produktov viacerých bánk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Nakúúúpim si veľa oblečenie,topáánok,
Kupim si novy telefoon
A ak mi niečo ostane odložím (ROFL)
dufam ze si to nemyslela vazne -.-
13 000 000 SK dám do banky.
430 913 si nechám a budem si každý deň kupovať HELL-ka, Zmrzliny a podobne..
Tých 13 000 000 neskôr dám do bývania alebo tak
, viete ako tie lacne energy drinky skodia srdcu?!
omg
Nie, nemýliš sa..
Prečo by to malo škodiť srdcu ?
V tom prípade, káva tiež škodí srdcu.
A určite je to lepšie, než cigarety & alkohol ..
raz za cas napr. raz denne je o mnoho lepsie si dat radsej kavu ako energy drink co i jeden kazdy den ved ti to srdce roztrhne -.-
Ale skôr by sa dalo povedať, že všetkého veľa škodí
Ten čo sa stráži, tomu nemôže ublížiť ani káva, ani alkohol, ani cigarety.
V prvom rade by som nabehla do kníhkupectva a kúpila si všetko, po čom mi moje srdce piští.
Potom by som už len kúpila nový madrac na posteľ, hŕbu nápojov Aloe Vera, kopu drahých malín a išla by som lúskať jednu knihu za druhou
b) finančne zotročím Birdz a budete všetci moje kurvy, nie @mayo -ve )
c) kúpim si Pragu Alfa Phaeton
d) vyrabujem evilbay
e) podplatím členov Oasis, aby sa dali dokopy na rozlúčkové koncertné turné
môj brat tie drinky pije skoro každý deň!
ale on je debil nedivím sa mu
@majqqqo
Mhmm... Tak asi prestanem piť HELL-ko a to už budem kompletne čistý.
Nefajčím, nepijem, žiadne HELL-ko..
Aj keď som doteraz pil 2-3 denne
Takže aj ja som debil ? :´(
@nataly005 ved mu kriste daj na usta a povedz nech to humusactvo za par centov nekupuje !
dobre dosnívala som
placeeeem xD
na druhej strane, súhlasím so zotročením birdzu, pri istých useroch by som ti s novými drastickými spôsobmi mučenia veľmi rád pomohol.
hned si tam dam vsetkych svojich 5 korun..
Ok, niekedy sa sama neovládnem a kúpim si tiež tri, ale to nebýva často Ale denne? Och.
V Zime, keď som bol totálne zaspatý som sa naštval a kúpil si 9 a to som dal do hodiny .. :/ Nikdy viac, komu sa chce behať celé Ťahanovce (sídlisko) 5x v hrubej bunde ?!
nie
ale môj brat je debil aj pre iné dôvody toto len aby som o ňom mohla napisať niečo zle
,,novými drastickými spôsobmi mučenia" máš na mysli neodpisovanie na TS, v ktorých sa ponížene ospravedlňujem, napravujem svoju mladícku nerozvážnosť a vyznávam sa zo svojich citov?
Fú, vydýchol som si
@majqqqo
No, práveže sme sedeli na lavičke, hrali karty a ja, že .. "áá, kur*a.. asi si musím zabehať !" A išiel som, oni ma tam počkali, po 30 minútach som si zabehol možno ani neviem, 10km ? Možno som strelil..
RoFl to si musel byt nabity energiou ^
To bolo pred rokom a pol, nepamätám sa už ani
každý by sa ti vnucoval
A poslednu tretinu by som si dal proste na ucet. Neminal by som ich, nic by som s nimi nerobil, len by som si vychutnaval ako sa mi cela jebla slovac cpe do riti Lebo len o tom to tu cele je
najskvôr treba podať loto asom jeden stlpček!
tak to ja urobím zajtra a v nedeľu o 18.00 hiod sa dozviem, že som vyhral 527000€.
v pondelok sa dostavim do Bratislavy do hlavnej kancelárie LOTO a prevediem
chechtály do Švícar a žijem ďalej .........filip
ale ne. postavim dom pre nasu rodinu. vlozim si na ucet ked si budem chect kupit uz svoj valstny dom, ked budem velka. moznoze dam penaze aj tete a ujovi aj druhej a babkám a dedkom a možno si niekto z nich aj postavi dom vedla nasho kupime si dajake aj auta mozno ..budem mať vlastné a novy komp s poriadnou grafikou .. možno nejaké lepšie klávesy (keyboard) a nejaké bicie alebo gitaru:... joj toho by bolo..xD
takže neviem
peniaSky, milaSku