verim ze vacsina z vas ani nevie co su peniaze cim su kryte a ako funguje SVETOVY financny system, preco je dlhova kriza zatvaraju sa firmy, stupa nezamestnanost, alebo kto vlastni fed ...
Už som to videl. A síce tie veci o NWO a iluminátoch považujem za kraviny, iba idiot môže veriť tomu, že nad vládami štátov nie sú ľudia, čo presadzujú svoje záujmy = viac bohatstva.
Tak sa hlasim k idiotom ... to som fakt nevedel ze federalna rezervna banka v USA ktora tlaci vsetky dolare nieje statna banka ale nejakych sukromnikov.
@lycan Tak vidíš, už to vieš. A ono je to pravda, v roku 1913 bol za toto FED kritizovaný. Síce oficiálne to znie tak, že nie je vlastnení nikým a patrí to vlastne všetkým, ale fakt je ten, že ani prezident sa do FEDu nedostane. A to je vrchný veliteľ USA.
@tommyhot Nieje ovladany statom. Lebo potom by si stat nepoziciaval sam pre seba za uroky ktore v buducnosti NEBUDE MOCT SPLATIT. O tom je aj to video.
Politikom je absolutne jedno kolko ich stoji 1 dolar, pretoze to zaplatia ludia... Ich dlhy vobec nezaujimaju, kedze sa im nikdy nezosobnia. Cudujem sa, ze sa este najde niekto takto naivny
Ty si naivny. Ty politici su zaplateny. Fed je sukromna organizacia a tlaci vsetky americke dolare iba za urok. Kennedy to tusim chcel zmenit a preto sa ho zbavili.
@lycan no nic, tazko sa bavit s "hltacom" Zeitgeistu.. aspon si precitaj ten clanok ked uz chces byt mudry..
Mimochodom to, ze su politici zaplateni nijako nemeni fakt, ze FED je regulovany statom (a kedze su zaplateni, tak ho "reguluju" len tolko, aby dostali zaplatene)
@tommyhot ok, tak ked je regulovany statom, preco tam nemoze vstupit ani politik ani prezident ? Fed regulujem sam seba, aj politikov vramci moznosti . co je to Zeitgeist ?
@lycan ach boze to jak keby som sa so stenou rozpraval. FED je sukromny a teda si tam mozu pustit/nepustit koho chcu. Vlada USA ich reguluje (nie vlastni), takze ich moze politicky ovladat, ale to je tak vsetko co s nimi ma.
fed vlastni par rodin. ked dokazali odstranit prezidenta ktory chcel schvalit zakon aby ministerstvo mohlo tiez tlacit dolare, zmizol. Tak sa mi zda nelogicke aby fed mohol niekto skutocne riadit. mozno oficialne ju riadia politici, vlada usa aby to vyzeralo ze fed je statna banka. Vo vlade maju ludi ktory ich reguluju tak ako chcu takze sa reguluju sami akurat ze navonok to vazera ze ich reguluje niekto iny.
Pod tym regulovanim si mal na mysli asi ci dodrziavaju tie rezervy tusim su 1:9 a nepoziciavaju viac ?
@lycan Kennedyho smrt nikdy nebola objasnena a pokial viem tak len v jednom populistickom prihovore spominal, ze chce zakonom obmedzit FED... takze s tym jeho smrt ani nic nemusela mat. Mimochodom FED vlastni podstatne viac ludi ako par rodin. Uz asi tretikrat ti hovorim, precitaj si ten clanok, ktory som ti sem dal. Lebo mam pocit, ze hltas az moc konspiracii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
čo si videl Zeitgeist a dva videa na youtube, tak už múdry si?
2. Nikdy si nezahrávej s egem jiného muže,
3. Nikdy si nezahrávej s penězi jiného muže!
Tak sa hlasim k idiotom ... to som fakt nevedel ze federalna rezervna banka v USA ktora tlaci vsetky dolare nieje statna banka ale nejakych sukromnikov.
a nezabudni na WTC a HAARP
» www.mises.cz/literatura/anat...
Politikom je absolutne jedno kolko ich stoji 1 dolar, pretoze to zaplatia ludia... Ich dlhy vobec nezaujimaju, kedze sa im nikdy nezosobnia. Cudujem sa, ze sa este najde niekto takto naivny
Ty si naivny. Ty politici su zaplateny. Fed je sukromna organizacia a tlaci vsetky americke dolare iba za urok. Kennedy to tusim chcel zmenit a preto sa ho zbavili.
[/img][/url]
Mimochodom to, ze su politici zaplateni nijako nemeni fakt, ze FED je regulovany statom (a kedze su zaplateni, tak ho "reguluju" len tolko, aby dostali zaplatene)
fed vlastni par rodin. ked dokazali odstranit prezidenta ktory chcel schvalit zakon aby ministerstvo mohlo tiez tlacit dolare, zmizol. Tak sa mi zda nelogicke aby fed mohol niekto skutocne riadit. mozno oficialne ju riadia politici, vlada usa aby to vyzeralo ze fed je statna banka. Vo vlade maju ludi ktory ich reguluju tak ako chcu takze sa reguluju sami akurat ze navonok to vazera ze ich reguluje niekto iny.
Pod tym regulovanim si mal na mysli asi ci dodrziavaju tie rezervy tusim su 1:9 a nepoziciavaju viac ?