Investíciami nikdy nič nepokazíš. Banky sú dosť.. proste banky. Kamarát hovorí, že podla jeho sú najlepšie podielové fondy ale v tom sa ja nevyznám. A potom nehnuteľnosti. Zlato neviem ako je, ale je to zlato, takže aj t považujem za dobrú investíciu. Proste všetko, kde sa obracajú peniaze. V banke minimálne
@alex458 Keď si vezmeš banky sú dosť riziko môže prísť ďalšia kríza alebo nejaká inflácia eura a prídeš o polovicu peňazí ale keď sa darí ekonomike tak na fondoch fakt zarobiš
Zdravím vás ludia, chcel by som sa spýtať či tu niekto z vás má skúsenosti s Futurenet. Nedávno som si tam založil účet a snažím sa to rozbehnúť. Konkrétne som v sekcii FutureAdPro ktora je fokusovaná na reklamu prostredníctvom klikania. Vzhľadom nato že my ludia sme na tento spôsob zárobku skeptický by som sa chcel nato spýtať niekoho skúsenejšieho. Keď si tu matematiku prepočítam zdá sa mi to byť až príliš výnosné už po prvom roku. Na internete som sa niekde dočítal, že to naozaj je úspešné nakoľko pracujú s BMW,leasingovými spoločnosťami a podobne. Ponúkajú im zaručené pozretie reklamy.
Ak niekto neviete o čo sa jedná a máte záujem vedieť viac, tak ma kontaktujte a ja vám poviem iba v kratkosti o čo ide. (samuelborseplus@gmail.com)
Pre tích ktorí by sa chceli zaregistrovať a mne prilepšiť tu nechávam odkaz cez môj registračný link : samsvk.futureadpro.com a pre tích ktorí nie : » futurenet.club.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ak je inflácia vyššia ako ročné úroky, viac sa oplatí zlato. ak je inflácia nižšia ako ročné úroky, viac sa oplatí sporiaci účet.
Ak niekto neviete o čo sa jedná a máte záujem vedieť viac, tak ma kontaktujte a ja vám poviem iba v kratkosti o čo ide. (samuelborseplus@gmail.com)
Pre tích ktorí by sa chceli zaregistrovať a mne prilepšiť tu nechávam odkaz cez môj registračný link : samsvk.futureadpro.com a pre tích ktorí nie : » futurenet.club.