Peniaze pre mna neznamenaju nic po dusevnej stranke..... Uvedomujem si ale ich hodnotu.
Peniaze to nie su len drahe auta, majetky domy , televizory, mobili , ipody atd....
Peniaze su sloboda. Ked ich mate, mozete
- ist von kedykolvek s kamosmi a hlavne kamkolvek
- mozete ist kam len chcete mate slobodu pohybu , mozete spoznavat svet
- ked nieco surne potrebujete, tak si to proste bez vahania kupite
- mozete si dovolit spickovu lekarsku starostlivost , dobru poistovnu a zivotne istoty
Ci uz sa nam to paci alebo nie, cely zivot ide ruka v ruke s peniazmi. Takze kto tvrdi, ze pre neho peniaze nic neznamenaju, evidentne nevie, ake to je ked ich nema.
Jednoducho su veci, ktore potrebujem a maju pre mna hodnotu. Zial v dnesnej spolocnosti to mozem ziskat len ak mam tie papieriky a pliesky. Papieriky a pliesky, ktore samo o sebe su jedno velke nic. Ale spolocnost, v ktorej zijem im pripisuje hodnotu. A kedze som sucastou spolocnosti, musim tuto ideu prijat a zdielat dobrovolne-nasilu, nakolko je to jediny sposob prezit.
Peniaze treba, ale ľudí, ktorí sa ženú za nulami asi nikdy nepochopím ...
Neviem, čo viac, ako slušný život, si chce človek, ktorý má viac ako 10 rokov a teda nechce vlastný lunapark, želať ...
Napadá ma len politická kampaň bez osobných zámerov, založená na ideáloch, či vôľa viesť nejakú charitatívnu činnosť, čo asi u týchto naháňačov nezvykne byť úplne častá motivácia ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Peniaze to nie su len drahe auta, majetky domy , televizory, mobili , ipody atd....
Peniaze su sloboda. Ked ich mate, mozete
- ist von kedykolvek s kamosmi a hlavne kamkolvek
- mozete ist kam len chcete mate slobodu pohybu , mozete spoznavat svet
- ked nieco surne potrebujete, tak si to proste bez vahania kupite
- mozete si dovolit spickovu lekarsku starostlivost , dobru poistovnu a zivotne istoty
Ci uz sa nam to paci alebo nie, cely zivot ide ruka v ruke s peniazmi. Takze kto tvrdi, ze pre neho peniaze nic neznamenaju, evidentne nevie, ake to je ked ich nema.
tyyyyyyyyym vaaaaaaaaaaac piercooooooooov
pozrite si video co sem dal @waagbistritz69
» www.bodypiercing.sk/piercing-do-jaz...
rozmyslala som nad tym fuck
nechces radsej aj toto??
» www.bodypiercing.sk/piercing-intimn...
a preco nie?
lebo mam 14 (bolo mi trapne si to dat spravit ked mam len 14)
lebo sa mi to nepaci, dokonca hnusi
lebo to tam maju kurvy
tak preco hej?
a potom nie je trapne mat 3 piercingy v 14tich??
nechapem, aky rozdiel je medzi piercingom v brade a na klintorise...kov jak kov
ty si uz videla nahu kurvu?
preco hej? ved ked ta tak berie piercing, preco to nevyskusat?
nie je.
nevidela, ale je mi to jasne ze to tam skorej bude mat daka kurva ako normalne dievca..
a hovorim, taky piercing sa mi hnusi.
@malapohroma nie je to rovnake...akurat ze velmi podobne...prepich ako prepich, zelezo ako zelezo
co je na tom akoze nenormalne? to piercing mavaju len nenormalny ludia a preto ho chces aj ty?
je to obrovsky rozdiel. uz len preto, kde sa tie piercingy nachadzaju
Neviem, čo viac, ako slušný život, si chce človek, ktorý má viac ako 10 rokov a teda nechce vlastný lunapark, želať ...
Napadá ma len politická kampaň bez osobných zámerov, založená na ideáloch, či vôľa viesť nejakú charitatívnu činnosť, čo asi u týchto naháňačov nezvykne byť úplne častá motivácia ...