Ahojte..mam take nejake cervene vlasy a chcem sa dat nafarbit na rysavo..kupila som si peroxid 12 percentny a vobec tam nie je navod a ani nikde na nete som nenasla, tak prosim o radu, ci to ide na suche vlasy, kolko sa to tam ma nechat...DAKUJEM!!!
No podobnú diskusiu som tu mala aj ja, konkrétne tu: » www.birdz.sk/forum/kolko-ny-... no a presne aj ja som si kúpila 12ku a tiež som žiadny návod nenašla...ja som si ho dala na jeden prameň a nič mi to nespravilo, vôbec nič, a to som ho tam dlho nechala, tak nvm čo mám teraz robiť. Mám pridať trochu vody alebo čo?
ty si ale trdlo ak si čítala dobre našla si tam asi niečo také: je možné ho použiť do melírov či farieb.
Čistý peroxid si určite nelej na hlavu!!! preto tam nieje návod!!! jedine ak ho chceš dať do nejakej farby či melíru, keď chceš hneď ryšavú tak sa odfarbi s nejakou blond farbou a potom si kúp ryšavú.
dpc ludia....dala som si vlasy vytiahnut peroxidom a potom na ne taku hneducku farbu co sa stalo??moje vlasy vyzeraju mrkvovo rysavo.....jebne ma co s tym teraz?? haaa?
a kolko to stalo??a je to v takej bielej flasticke?lebo aj ja som si to kupila,a vobec mi to nechytilo,bude to asi tym ze to stalo 30 sk kup si normalne fabru a tam je napisane odfarbovac obsahuje peroxid,aleb chod radsje ku kadernicke
Ja som mala tmavohnedé vlasy a odfarbovala som ich (celú hlavu) s práškom decolor rivit-bieliaci púder/melír (v takom modrom sáčiku) zmiešaným s peroxidom 9% (v takej bielo-priesvitnej fľaštičke) cca 30min no chytilo mi to od korienkov slniečková blond až po končeky do blond-ryšava no to bolo vidieť iba na mokrých vlasoch lebo hneď som si na to dala ružové tužidlo na vlasy takže suché odfarbené som ich nevidela. a potom boli so šampónovou farbou červené vymyli sa do ryšava trochu mi to zničilo vlasy ale už sa z toho spamätávajú spamätali by sa aj skôr ale ničím ich ďalej žehlením keďže sú úžasne kučeravé a nechcú stáť tak ako by mali!!! ...Vidím že píšem už neskoro keďže to bolo rozoberané ešte v roku 2008 no možno tým ešte niekomu pomôžem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale keď nechceš ísť ku kaderníčke, aspoň sa jej môžeš spýtať...
no a presne aj ja som si kúpila 12ku a tiež som žiadny návod nenašla...ja som si ho dala na jeden prameň a nič mi to nespravilo, vôbec nič, a to som ho tam dlho nechala, tak nvm čo mám teraz robiť. Mám pridať trochu vody alebo čo?
Čistý peroxid si určite nelej na hlavu!!! preto tam nieje návod!!! jedine ak ho chceš dať do nejakej farby či melíru, keď chceš hneď ryšavú tak sa odfarbi s nejakou blond farbou a potom si kúp ryšavú.