Isla som po ulici popri Hrone a zrazu sa ku mne rozbehol taky chutnucky retriever so satkou okolo krku.. Tak proste nepohladkajte ho!!! prisiel az ku mne a za nim sla nejaka pani s mp3 kou v usiach. Tak sa naklonim ku psovi ze sa s nim pomaznam ked sa ku
Ja by som jej povedal asi jedno, ze moja ruka nie je tvoja a tak mi vylez na hrb ti pica.
taketo individa poznam. Mozno bola zoofilka a jednoducho si na to neda. Retriver je drahy a cistokrvny mozno aj to jej vadi. Ale vsak si cistotna. Ale ja by som asi to iste spravil. Pohladkal by som ho hned. jednoducho by som nemohol bez toho odyst. ja by som sa na tvojom mieste tam rozplakal a krycal mamiiii
Ked je jebnuta a necha si ho volne behat...tiez nemam rada ked niekto hladka mojich psov lebo nikdy neviem co ich zrovna napadne...tak ich proste nepustam...
Ja by som jej povedala ze ked ma komplexy tak nech si ho drzi...
Suhlasim s Mirage a, tiez by som nebol nadseny keby neikto hladka mojich hafanov... Lebo potom nahodou ta pohryze a este ja budem ten zly a budu mi chciet utratit psa ako je v tejto krajne zvykom....
nic si s toho nerob bola to sprosta krava ja by som ho pohladkala tiz keby ku mne prisiel.a tej by som po papuli vylepila a povedala moja ruka tiez nieje verejny majetok.......
podla mna ta "mila teta", je dobra pica, lebo prave ona bola na vine, nemala ho mat co pusteného a uz vobec nema chodit jej majetok za cudzimi ludmi a obtazovat ich, este ona by mohla mat z toho problemy a nemala co do teba skakat.
Ale osobne mam velmi rada psy a tiez by som si neodpustila, aby som ho nepohladkala
Nič si z toho nerob, je to chudera, také treba ľutovať... Keby si tomu psovi chcela nejako ublížiť, nepoviem, ale keď si ho chcela pohladkať, čiže mu vlastne urobiť dobre, je naozaj sprosté, že takto zareagovala...
Takych drzych ludi nemam rad...bola to fajna pica...mne sa stalo ze som isiel kupit cigy v bare a som povedal ze ci mas cigy a pica bola asi o 10 rokov starsia, ale vyzerala mlado, a zacala zo seba bavit picu....ale toto sa este da ale to s tym psom..nechapem tych ludi jeblych=d=d=d=d
ako hej sposob je neprimerany ale ja ked chcem psa pohladkat tak sa spytam....
moj foter ma minule zabil....išiel po ulici s našim psom a taky mlady manželsky (asi) par išiel oproti...a muž sa pýta že môžem pohladkat vášho psíka....a moj foter nato že,, a ja možem pohladkat vašu ženu?" V tej chvíli som sa za neho hanbil ešte viac ako inokedy...
podla mna nemala na to pravo, lebo mala toho psa pusteného a navyse prisiel este on za Mixele a kedze to je len jej majetok, tak si mala dat na neho pozor a nie aby obtazoval cudzích ludi.
Sama mam psa a ked som ho mala volne pusteneho, uz ma neraz zdrbali stare babky, ze sa boja a zavolaju na mna policiu Ale berem, mali nato pravo.
No inac s tymi volne pustenimy psami mame tiez zle skusenosti. Ci je maly alebo velky.
Chodim vencit frajerkynho psa, je to bojove plemeno STAFORD. A proste ked si s nim tak idem snazim sa mu na volnych priestranstvach davat dole nahubok, lebo ma velku papulu a dost mu zavadza.
A teraz ide nejaka pica, so psom na volno, a ten pes zacne bezat k mojmu. A ja ho nestiham odohnat, proste ide bezhlavo za mojim, a moj je cisto agresivny obranar, ten by ho najradsej hned dotrhal.
A potom sa ta pica dojebe, ze jezisi kriste, dajte toho jebnuteho psa prec. A pritom ona ani nevi kde jej pes beha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
taketo individa poznam. Mozno bola zoofilka a jednoducho si na to neda. Retriver je drahy a cistokrvny mozno aj to jej vadi. Ale vsak si cistotna. Ale ja by som asi to iste spravil. Pohladkal by som ho hned. jednoducho by som nemohol bez toho odyst. ja by som sa na tvojom mieste tam rozplakal a krycal mamiiii
Ja by som jej povedala ze ked ma komplexy tak nech si ho drzi...
...alebo besnotu mala teta
Ale osobne mam velmi rada psy a tiez by som si neodpustila, aby som ho nepohladkala
moj foter ma minule zabil....išiel po ulici s našim psom a taky mlady manželsky (asi) par išiel oproti...a muž sa pýta že môžem pohladkat vášho psíka....a moj foter nato že,, a ja možem pohladkat vašu ženu?" V tej chvíli som sa za neho hanbil ešte viac ako inokedy...
Sama mam psa a ked som ho mala volne pusteneho, uz ma neraz zdrbali stare babky, ze sa boja a zavolaju na mna policiu Ale berem, mali nato pravo.
Chodim vencit frajerkynho psa, je to bojove plemeno STAFORD. A proste ked si s nim tak idem snazim sa mu na volnych priestranstvach davat dole nahubok, lebo ma velku papulu a dost mu zavadza.
A teraz ide nejaka pica, so psom na volno, a ten pes zacne bezat k mojmu. A ja ho nestiham odohnat, proste ide bezhlavo za mojim, a moj je cisto agresivny obranar, ten by ho najradsej hned dotrhal.
A potom sa ta pica dojebe, ze jezisi kriste, dajte toho jebnuteho psa prec. A pritom ona ani nevi kde jej pes beha