Môj pes predchvíľou prehltol gumenú hračku takú naťahovaciu blbosť a dosť veľkú... nie som si istá či ju dokáže... vysrať... no a neviete mi niekto poradiť čo mám robiť?
Neviem síce čo máš za psa, ale podľa foto je to väčšie plemeno.
A ako veľká bola tá hračka?Keď bola taká veľká, tak by bolo lepšie ísť veterinárovi, a to hlavne vtedy ak zbadáš na psovi nejaké prejavy, ako napríklad únava, alebo ak bude tvoj psík smutný.
Možno sa ti to zdá byť nechutné, no ak pôjde tvoj pes vykonať potrebu , tak by si mala vysledovať či tú hračku "vyserie".
@laesy je to fena bernského salašníckeho, síce menšia ako by mala byť. zatiaľ je v pohode, robí všetko ako obvykle.
@fxx no keď ju zhltla hneď som šla skúsiť vytiahnuť, či sa jej dakde v krku nezasekla. no ale už ju mala neviem kde...
all: netuším čo by veterinár spravil, keďže ten pes sa tvári ako by sa nič nestalo.. no ak zbadám že tomu psovi nie je dobre alebo sa nevypotreboval tak tam pôjdem.. síce veterinár je dosť ďaleko ale za toho psa to stojí..
to moze byt velke riziko...pokial sa to psikovy zasekne v crevach bude to potrebovat chirurgicky zakrok pretoze by mohla hrozit az jeho perforacia ..takze urcite odporucam zverolekara..ak nic ine aspom na psikovy nejake laxativum aby to slo rychlejsie..
@all otec došiel práve z roboty, tak som mu o tom povedala a netváril sa nadšene teda.. dokelu teraz veterinárka neordinuje dnes bude spať pes u mňa v izbe keby sa dačo dialo no a zajtra ráno asi zbehneme do ordinácie... dúfam že to bude v pohode..
nechcela som ta vystrsit..ale je to dost komplikovana vecicka takze prevencia je lepsia ako potom sa o nu strachovat viac...urcite to bude dobre..ale radsej skuste zajst k tomu veterinarovy..drzim palce..
@christiana díky no mám tu pri sebe takú istú vec čo zhltla len inej farby.. môže jej tam spraviť hocičo... môže sa rozleptať alebo tak.. no radšej fakt k tomu veterinárovi.. a vezmem aj tú druhú hračku...
mne asi pred 2 mesiacmi pes zozral zapalenu cigaretu. fajcil som ju pri nom aked som isiel odklepnut tak vyskocil a ju zozral. a potom vyzeral ako keby bol sfetovany alebo co.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A ako veľká bola tá hračka?Keď bola taká veľká, tak by bolo lepšie ísť veterinárovi, a to hlavne vtedy ak zbadáš na psovi nejaké prejavy, ako napríklad únava, alebo ak bude tvoj psík smutný.
Možno sa ti to zdá byť nechutné, no ak pôjde tvoj pes vykonať potrebu , tak by si mala vysledovať či tú hračku "vyserie".
raz si tiez spapal hracku, alebo mamine pyzamo aj
ale pre istotu s nim chod k veterinarovi, lebo mu to moze poskodit creva...
myslím,že v tvojom prípade veterinár...
@laesy je to fena bernského salašníckeho, síce menšia ako by mala byť. zatiaľ je v pohode, robí všetko ako obvykle.
@fxx no keď ju zhltla hneď som šla skúsiť vytiahnuť, či sa jej dakde v krku nezasekla. no ale už ju mala neviem kde...
all: netuším čo by veterinár spravil, keďže ten pes sa tvári ako by sa nič nestalo.. no ak zbadám že tomu psovi nie je dobre alebo sa nevypotreboval tak tam pôjdem.. síce veterinár je dosť ďaleko ale za toho psa to stojí..
zatiaľ budem sledovať jeho výkaly
chcete fotku keby sa mu to podarilo vysrať?
@all otec došiel práve z roboty, tak som mu o tom povedala a netváril sa nadšene teda.. dokelu teraz veterinárka neordinuje dnes bude spať pes u mňa v izbe keby sa dačo dialo no a zajtra ráno asi zbehneme do ordinácie... dúfam že to bude v pohode..
uuf..