Vladko. život, sloboda, prúsery, továrne, nekonečná radosť, nekonečná bolesť, utužovanie, problémy, medziľudské vzťahy. všetko. a časy, keď bol svet dokonalý. a časy, keď sa mi dokonalý svet nadobro zrútil a ja som ho musela dávať dokopy niekoľko rokov.
Nemám ju rada ale pred pol rokom ju v bare nejaké opité opustené neštastnice púšťali stále dookola a my sme sa s frajerom na nich pri vedľajšom stole skvele bavili ..irónia osudu - už si ju spievam tiež
@smajdalf asi všetky skladby od OneRepublic sú pekné...také iné, jemnejšie a zároveň intenzívnejšie...citlivejšie...ja neviem...mám ich jednoducho rada..
lebo patrí k príbehu ktorý vo mne zanechal asi najväčšiu stopu akú fiktívny príbeh v človeku zanechať môže.
a táto.
lebo mi pripomína hranicu medzi nocou a ránom keď som vystúpil po asi osemhodinovej ceste v Litoměřicích. a vôbec, je na konci albumu ktorý mám spojený so strašne zvláštnym a strašne magickým obdobím života.
A Eluveitie- inis mona, pretože som ju prvý krát počul deň po vianociach. Chodil som s kamošom po vonku, už bol večer, sneh vŕzgal pod nohami, všade pokoj, klud a z mobilu mi pustil túto vec. Odvtedy keď ju počujem tak mám ten sneh pod nohami a je mi dobre. Je to pre mna niečo ako klasická vianočná pieseň
to sú terajšioobdobné....inak mám aj milión ďalších, ktoré mi však pripomínajú minulosť, ktorú si veľmi pripomínať nechcem...tak sem dávam len zopár, zo súčasnosti....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Linkin Park - Iridescent, The Messenger, Numb
Simple Plan - Welcome To My Life ....
Ich texty hovoria za mňa
na túto som si hneď spomenula.... a strašne dlho som ju nepočula.... ach ja snáď o5 začnem magorieť na furmanovi!!!! nieee
a stačí..
Táto hrala mi v MP3 pri jednom peknom okamihu mojho zivota..a potesilo ma ze ide byt singel o 2 tydzne
Vladko. život, sloboda, prúsery, továrne, nekonečná radosť, nekonečná bolesť, utužovanie, problémy, medziľudské vzťahy. všetko. a časy, keď bol svet dokonalý. a časy, keď sa mi dokonalý svet nadobro zrútil a ja som ho musela dávať dokopy niekoľko rokov.
Napadlo mi aj The Violation, ale to principiálne nie
As I Lay Dying - Forsaken
The Kooks - Sway
Blink182 - I miss you (nerada to priznávam...)
Paramore - My Heart, Another Day, Oh star, The only exception
From Autumn To Ashes - Autumn´s Monologue
Faded Paper Figures - North by North
Alexisonfire - This could be anywhere...
ShowYourTeeth - Surrounded by Heaven
The Fray - Heaven Forbid
Yellowcard - Words, Hands, Hearts
a špeciálne mesto má u mňa The Wombats - Moving To NY
pretože pri nej sa veľmi radikálne zmenil môj život ...
a pri tejto som pochopila podstatnú vec
a ešte táto !! pretože život je hrozne krásny
The calling-wherever you will go
Ronan Keating-When you say nothing at all
Vybaví sa mi všetko, čo som zažila...dobré aj zlé veci...jednoducho spomínam....
Nemám ju rada ale pred pol rokom ju v bare nejaké opité opustené neštastnice púšťali stále dookola a my sme sa s frajerom na nich pri vedľajšom stole skvele bavili ..irónia osudu - už si ju spievam tiež
Nuž ale, z koncertu..
Skoro som umrela, keď ju ako moju najobľúbenejšiu zahrali prvú...
@vast súhlasím najviac, ako viem..
Táto je pre mňa stelesnením všetkých možných pocitov:
Táto vo mne zas evokuje všetky pocity, ktoré som zažila počas najúžasnejšieho večera v mojom živote:
A je ich oveľa viac, ale momentálne mám depkoidné obodbie a tieto sú všetky, ktoré zo seba dokážem vysúkať.
a veľa iných..ale tieto proste milujem
Spevák ju zložil, keď sa dozvedel, bude otcom... text hovorí za všetko..
táto.
lebo patrí k príbehu ktorý vo mne zanechal asi najväčšiu stopu akú fiktívny príbeh v človeku zanechať môže.
a táto.
lebo mi pripomína hranicu medzi nocou a ránom keď som vystúpil po asi osemhodinovej ceste v Litoměřicích. a vôbec, je na konci albumu ktorý mám spojený so strašne zvláštnym a strašne magickým obdobím života.
a táto.
lebo patrí jednému úžasnému človeku.
na túto som tancovala s Lukasom
a na túto mám strašné bolestivé spomienky, no predsa mi pomohla
asi najkrajší, najromantickejší a najvzrušujúcejší večer v mojom živote,keď som túto prvýkrát počula
a šla stále dokola ... ,lebo nám sa ju nechcelo vypnúť
A Eluveitie- inis mona, pretože som ju prvý krát počul deň po vianociach. Chodil som s kamošom po vonku, už bol večer, sneh vŕzgal pod nohami, všade pokoj, klud a z mobilu mi pustil túto vec. Odvtedy keď ju počujem tak mám ten sneh pod nohami a je mi dobre. Je to pre mna niečo ako klasická vianočná pieseň
veľa spomienok...
» www.dailymotion.com/video/x1ftl_hig...
(lebo mi pripomenie to dobré z čias keď som bol na gymnáziu)
(celkovo asi najobľúbenejšia)
(prvá vec čo sme hrávali kedysi s kapelou)
@dee99 on vie,prečo som dala túto
ak som pri tejto neplakala 300 krát,tak ani raz...vlastne je to spomienka na moje nie moc vydarené obdobie
to sú terajšioobdobné....inak mám aj milión ďalších, ktoré mi však pripomínajú minulosť, ktorú si veľmi pripomínať nechcem...tak sem dávam len zopár, zo súčasnosti....