tak o mne je asi pesnička Slobodná Európa- Nikdy to tak nebude
a moja a priateľova (taká o nás) je od Zhody náhod, neviem názov, ale spieva sa tam:
"Drahá vypni telefón a poď na chvíľu von. Budem ťa čakať na našom mieste za domom............... Len nám dvom patrí svet. Vyrazíme do ulíc večerného mesta.......... Nikdy som nemyslel na to, čo sa môže stať. Nič viac už nie je podstatné, len to, že ťa mám rád......."
To sme raz spolu počúvali a on to vtedy začal pri mne spievať, že má ma rád
Nemám takú asi preto že slovenské a české až na pár výnimiek nepočúvam a zahraničné si neprekladám ale jediná ma vystihuje ale len refrénom Tarja Turunen- I Walk Alone Krásna to pieseň
no...ak zahrabem do minulosti, raz som povedala a teda povedzmeee, že je tooo od avrile lavigne, I am with you, jojo dajme tomu...inak ak zoženiem text k Across the Universe, tak možno zmením názor po toľkých rokoch
ale rozhodne môj večný number one song je Hotel California, to je proste nezabudnuteľná spomienka, pri tej pesničke sa mi vybavuje akosi život celkovo
@8 spomienky na buducnost su ine kafe, a ine kafe maju velmi dobre texty a pri morandi-angles vzdy placem ked si pomyslim ake by to bolo keby sa mojmu malemu bracekovi nieco stalo
@18 brasko ma devat(teraz mal) a uz sa mu stalo jedno dost neprijemne nestastie,nastastie je v poriadku len mal otras mozgu a sest stichov na nose...pesnicka-refren: ludia prestante bojovat,anjeli placu,mozeme byt lepsi,laska je odpoved..ale ten klip
fuu u mna ich je strasne vela a strasne sa to odzrkadluje na mojom aktualnom duševnom stave,......od velmi davna je to don't cry od guns n'roses a potom(skusim aspon par najaktualnejsich):
ramones-BYE BYE BABY, I don't want to live this life, I want you around, Poison heart, Psycho therapy,take it as it comes
foo fighters: BEST OF YOU, PRETENDER, TIMES LIKE THESE,LET IT DIE, lonely as you, stacked actors,
Metallica- Fade to black, memory remains, low man's lyrics, loverman,that was just your life,
elvis - my way
guns n roses - november rain, civil war, since I don't have you...
nirvana-rape me, where did you sleep last night...
beatles-Help, yesterday, let it be
Linkin park-valentines day, with you, runaway, pushing me away, easier to run, faint, numb
@31 ta pesnicka je užasna, teraz už ju počuvam strasne malokedy, napriek tomu že k mojmu dusevnemu stavu sa hodi asi viac ako kedykolvek predtým....ale kedysi som ju počuvala 24 hodin denne, ked som mala problemy doma....
imt smile-mam krasny sen.. prezila som pri nej taky kratky letny sen a aj ked mi momentalne vhana slzy do oci, ked ju pocujem, mam pre nu neskutocnu slabost
@29 jeeej už dlho som chcela mať kompletný zoznam songov od Iné Kafé.
a keby som mala dať pieseň, ktorá ma vystihuje, je to vždy iná, takže by som sem musela skopčiť celú library. niekedy je to celý text, niekedy jeho časť a niekde ma dokonale vystihne len hudba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a moja a priateľova (taká o nás) je od Zhody náhod, neviem názov, ale spieva sa tam:
"Drahá vypni telefón a poď na chvíľu von. Budem ťa čakať na našom mieste za domom............... Len nám dvom patrí svet. Vyrazíme do ulíc večerného mesta.......... Nikdy som nemyslel na to, čo sa môže stať. Nič viac už nie je podstatné, len to, že ťa mám rád......."
To sme raz spolu počúvali a on to vtedy začal pri mne spievať, že má ma rád
a je to tiez piesen,ktora mi nieco hovori...vlastne dost vela...
Crossfade - Cold
ale ja mám takých piesní hrozne veľa, neviem sa celkom presne rozhodnúť.
Bolo to niečo z týchto:
Mandy Moore - Only Hope
Christina Aguilera - Beautiful
Josh Groban - You Raise Me Up, Broken Vow, In Her Eyes...
IMT Smile - Spomienky na budúcnosť
Zuzana Smatanová - Pocestný, Svet mi týmto stúpil na nohu
A mnoho ďalších, ale toto sú piesne, ktoré v mojom živote vyjadrujú zmysel, a postavenie k láske, k spoločnosti, ku všetkému možnému...
ale rozhodne môj večný number one song je Hotel California, to je proste nezabudnuteľná spomienka, pri tej pesničke sa mi vybavuje akosi život celkovo
alebo este mozno aj Rammstein - Mein Teil, vystihuje moje schizofrenické druhé ja
aj Runaway Train...
ale jedenaste prikazanie plati presne pre mna...NIC VIAC,NIC MENEJ...
ale dufam,ze sa to netyka tvojho braceka,lebo tusim,ze to nie je dobre...
ja nemam preklad a pre mna ako samouka angliny,to nie je celkom eifach...
kolko ma rokov brasko???
a ked sa ti bude chciet,napis, o com pesnicka je...
ramones-BYE BYE BABY, I don't want to live this life, I want you around, Poison heart, Psycho therapy,take it as it comes
foo fighters: BEST OF YOU, PRETENDER, TIMES LIKE THESE,LET IT DIE, lonely as you, stacked actors,
Metallica- Fade to black, memory remains, low man's lyrics, loverman,that was just your life,
elvis - my way
guns n roses - november rain, civil war, since I don't have you...
nirvana-rape me, where did you sleep last night...
beatles-Help, yesterday, let it be
Linkin park-valentines day, with you, runaway, pushing me away, easier to run, faint, numb
už ma teraz nič nenapada
nevim ci poznáte lebo je to z my.hip-hop.sk
Živé kvety - Chcem ťa..momentálne
alebo potom Hromovlad -Balada skazy..ale to zas väčšinou len ráno v MHD
tá mi hovorí do duše a z duše. oslovila ma tak, ako žiadna iná
a keby som mala dať pieseň, ktorá ma vystihuje, je to vždy iná, takže by som sem musela skopčiť celú library. niekedy je to celý text, niekedy jeho časť a niekde ma dokonale vystihne len hudba
tiez ich mám viac
Coldplay- lost
Coldplay- Sleeping sun
Michael Andrews & Gary Jules - Mad World
táto pesnička hrala na pohrebe mojej babky, ktorá pre mňa znamenala jedinú oporu, keď doma to už roky neklape...
vždy keď ju niekde počujem tak mám slzy v očiach