@ewik428 ty si predpokledam ( neuraz sa ) dalsia konzervativna , no , co si asi mysli ze ked je rok 2011 tak sa musia pocuvat pesnicky len z tohto roku .. ano pocuvam to normalne , to je jedina normalna hudba , a je to hudba nie tie dnesne sracky ... nechcem moc urazat ale dost ma dostalo " to myslite akozer vazne ? " ...nevidim na tom nic zle ...
@outsider samozrejme ze hej ! naskladat nejake zakladne bicie , do toho nejake divne zvuky , nieco do toho zaskriekat a upravit to v 10 programoch nech to znie super , to je dnes asi kuuul ...
Loreena Mc Kennitt- Tango to Evora,Gigi D'Agostino - Campane ,Benny Benassi - Sweet Dreams ♪,SCOOTER-- Kalinka ,Loreena Mckennitt - The Gates Of Istanbul,Dj Tiesto- Ameno,Lisa Gerrard - Now we are free,Peter Sue and Marc - Birds of paradise,Lisa Gerrard - The Mirror Pool
inak cuvaj , ja sa hadat nechcem , len ma dost zaskocila odpoved ci to myslim vazne a tak ti hovorim , musis sa naucit tolerovat nazory a zaujmy inych nez si ty ked sa ti to nepaci tak to nehovor , to robia male deti .. to ma dost dokaze vytocit ked nieco v skole pokaslem , nejaky sakra lahky priklad ( som lama v matike ) a spoluziak mi zacne hovorit ze som sprosty debil a velice sa na tom smeje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale teraz mam pustene :
Nargaroth - Black Metal ist Krieg
Iron Maiden - The Trooper
An Cafe - Candy Holic