Je mi to v podstate dosť jedno, ale niektoré (také tie tenšie) paperbacky sú dobré v tom, že ich môžem ohnúť keď ich čítam, čo aj vždy robím (niekto by to nazval nevážením si knihy, ale čo už no).
Já ti nevím, Karle. Svojim spôsobom sa mi páči, keď na knihe vidno, že som ju už čítala.
S mojou skvelou pamäťou sa tým aspoň vyhnem opakovanému prečítaniu knihy, kedy si človek po dokončení poslednej kapitoly zrazu spomenie: "Ahá, takúto podobnú zápletku som už niekde videl.. do riti, to bola presne táto."
@zipporah vydávať knihy nie len mám v poličke stále viac paperbackov a zaujímalo ma, čo majú ľudia radšej...obe majú svoje klady aj zápory...čistá zvedavosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Hardcover ftw.
S mojou skvelou pamäťou sa tým aspoň vyhnem opakovanému prečítaniu knihy, kedy si človek po dokončení poslednej kapitoly zrazu spomenie: "Ahá, takúto podobnú zápletku som už niekde videl.. do riti, to bola presne táto."
@applejill aj ja mám paperbackové len anglické a z evitapress (+šialenú vedu)