ja mam samsung galaxy xcover 2 a som spokojny. Bateria vydrzi dlho, ked sa mi zaspini tak si ho jednoducho umyjem s mydlom a mam pokoj takze si ani volako extra nemusim davat pozor... sice neni "mini" ale podobna velkost ako to sony
@mikke foťák nerobí dobrý telefón dobrým. Je to operačný systém, procesor, vybavenie, teda funkcie a viac-menej aj popularita daného modelu, t.z. ak by si chcel kúpiť kryt pre svoj mobil tak pre také menej známe telefóny nenájdeš.
@paja14 Ja mám Xperiu L a som s ňou spokojná,
Samsung nikdy viac, mala som galaxy a stál zaprd, nevyhovoval mi a samotne Samsung značka má u mňa dosť zlé meno :/ Ale je to na tebe, choď do predajne skús sa pohrať s oboma a uvidíš, ktorý ti padne viac
Dobrá rada: nikdy si nekupuj Sony Xperia, to su najhorsie telefony a po 2 rokoch co ho budes mat sa ti tak pokazi,ze ti ho uz nikde nebudu vediet opravit....velmi lutujem,ze som sa zlakala na xperiu,teraz len cakam kedy mi skonci viazanost u operatora a prejdem ku druhemu operatorovi, vyberiem si na pausal nejaky šupa telefon a svoju idiotsku xperiu šmarím do smetia...aspon ja ma taketo skusenosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale Samsung je spoľahlivejší.
Samsung nikdy viac, mala som galaxy a stál zaprd, nevyhovoval mi a samotne Samsung značka má u mňa dosť zlé meno :/ Ale je to na tebe, choď do predajne skús sa pohrať s oboma a uvidíš, ktorý ti padne viac