@martina123 - isto si fotila s bleskom. Dá sa to spraviť ale je to nepraktické.
Radšej si zapni v izbe svetlo, veľa svetla, očisti zrkadlo a odfoť sa znova - alebo ešte lepšie popros niekoho nech ťa odftotí, no radšej sa foť pri svetle a zníž intenzitu blesku. Bude to krajšie
a keď sa už chceš fotiť v zrkadle tak sa foť bez blesku alebo keď už chceš so svetlom tak nesmeruj s bleskom priamo na zrkadlo aby sa ti odraz nevrátil do objektívu ale aby išiel mimo
@pally27 - no ja sa to ucim z dvoch dovodou.jednak preto ze autocad vizual je skoro to iste co max ak nie aj to iste a teda vizualizacie (stavebnictvo)su nieco co v buducnosti chcem mat ako cast zarobku..a za druhe 3d modeling aut ...hlavne vlastna tvorba vlastne navrhy dizajnov a tak
cinema sa mi moc nepaci ...je zlozitejsia ako max teda apson sa mi zda a blender a podobne neprehladne kraviny neriesim..rhino je super nainterieri bytove
@djdaniels tak ako hovoris... tieto programy maju využitie v architekture a v stavebníctve ale ja ho skôr používam na animácie.... napr. aj TV Markiza robi svoje niektoré shoty cez Cinemu 4D... (grafika v Let"s dance bola robená cez nu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a neupravujem,iba obcas kontrast a jas
fotila som sa pred zrkadlom a to zrkadlo bolo špinavé a vytáča ma, že to tam vidno .. nedá sa to nejako spraviť prosím ťa?
Radšej si zapni v izbe svetlo, veľa svetla, očisti zrkadlo a odfoť sa znova - alebo ešte lepšie popros niekoho nech ťa odftotí, no radšej sa foť pri svetle a zníž intenzitu blesku. Bude to krajšie
takže by si to neskúsil spraviť?
ak si si nevšimla, nepotrebujem sa na tej fotke upravovať ja
radšej ich nafotím dobré, alebo pre istootu viac a čo je zlé zmažem
maximálne orezať a podobne
retusovat to by dalo dost namahy a bolo by to celkom tazke
no momentalne ucim v 3ds maxe ...
čo sa týka fotky... (špinaveho zrkadla) dalo by sa niečo počarovať
@djdaniels dobré robíš ze sa učíš 3ds max.... je to suprový program na animácie a filmové efekty
niečo podobné je aj CINEMA 4D... tam viem pracovat lepsie ale 3ds max je tomu podobný
cinema sa mi moc nepaci ...je zlozitejsia ako max teda apson sa mi zda a blender a podobne neprehladne kraviny neriesim..rhino je super nainterieri bytove