Chodili ste niekto alebo poprípade chodíte na piaristické gymnázium? Viete mi povedať čím sa odlišuje od tých klasických, lebo som sa toho napočúval od niektorých ľudí až až a chcem vedieť či je to fakt pravda...
žiadne zásadné rozdiely oproti klasickému gymnáziu... ak plánuješ prijímačky na 8 ročné tak je naviac skúška z náboženstva, ak na klasické 4 ročné tak nič také... + bonus je to, že ostávajú doma aj v cirkevné sviatky, nie len v štátne... žiadne modlenie pred hodinou, ani povinné chodenie do kostola...
Ja mam skusenost s prievidzskym a nikdy v zivote tam uz nevkrocim, svoje dieta by som radsej vozila niekam do ineho mesta alebo co ako by malo chodit k piaristom Moji rodicia by mohli knihu napisat o tom, co si tam prezivali s bratom A teda v PD mam pocit, ze ti ucitelia su chori takmer vsetci do jedneho + tie povinne omse a modlenie sa je tam aspon v tych nizsich rocnikoch urcite povinne. Fuj no, som rada, ze som mala dost rozumu a odisla som dostatocne skoro
chodím na cirkevné, teraz končím a nejaký zásadný rozdiel nie je, akurát sa modlíme väčšinou na začiatku a na konci dňa, keď je cirkevný sviatok, tak máme omšu na nejakej hodine, máme 2x náboženstvo týždenne a dobrovoľné duchovné obnovy a možno trošku prísnejšie čo sa týka obliekania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov