Mám taký menší problém.
Hocikedy ma len tak začne pichať pri srdci, neviem ani do akej polohy sa mám dať pretože stačí jeden pohyb a je to horšie a nemôžem sa poriadne ani nadýchnuť. Neviete z čoho to môže byť?
Už som tu to raz nedávno písal je to proste obyčajne preťaženie po fyzicky náročnej prace alebo po jednorazovej záťaži, taktiež aj mne sa to stavalo , dýchalo sa mi zle a pri dýchaní vznikala bolesť ktorú som miernil tým že som dýchal akoby len do jednej strany, bolesť pravdaže pochádza z chrbtice
Mna obcas tak pichne v srdci jak keby mi tam dakto vrazil noz. Hlavne ked si uvedomim, ze ma ludia nemaju radi a ked mi crush povie, ze chce byt iba kamoska.
@sushivo pokial mas arytmie tak by sa to malo riesit . Samozrejme obcasne arytmie alebo arytmie vyvolane zo stresu to je normalne to ma každý občas. Avsak arytmie vzniknute v pokoji a bez nejakej vzniknutej fyzickej namahy no ja by som siel s tym radsej k doktorovi pre istotu . Arytmie su svina ktore sice nebolia a clovek o nich kopu krat ani nevie ale mozu sposobit komplikacie
@anonymka001 Moze to byt z chrbtice. Ja som mal podobny problem pichanie pri srdci avsak to uz bolo davno a to som maval pri sporte a bol som aj na vysetreni a vsetko som mal ok . Aky mas inak krvny tlak a pulz ? necitis sa unavena v poslednom case ? citis sa kondicne byt fit ,? nezadychavas sa ? kedy ti začína to pichanie pri srdci , v pokoji , v strese alebo pri fyzickej namahe ?
toto su otazky ktore sa ta opyta aj doktor a urcite ta posle minimalne na ekg popripade zmera tlak alebo v niektorych situaciach moze nasadit 24 hodinove ekg monitorovanie ak sa mu nebude nieco zdat ale najcastejsie sa robí echokardiografia a ekg ak to dopadne dobre tak si hned vybavena a mozes ist s usmevom domov . Urcite zajdi za doktorom je pravda ze vo vecsine pripadov je za tym chrbtica ale predsa istota je istota
aj mna zacalo pichat pred 2 mesiacami a to som bola v klude, praveze z fyzickej aktivity mi to nerobilo ale pochvili to prejde, neviem z coho to moze byt ale davno som mavala vselijake ovela horsie bolesti, najma zaludocne a nic mi nezistili nikdy, takze sa nemam velmi chut obracat na lekarov
je to určite z chrbtice to poznám stačí že máš nepohodlné topánky a tie ťa ,,krivia" a už to vzniká, alebo po námahe, jednorázovej činnosti ak by si mala niečo so srdcom tak by ťa to bolelo niekde v strede na hrudnej kosti, lebo paradoxne tam je srdce najviac inervované, preto aj keď ľudia majú infarkt nepichá ich to na ľavej strane ale v strede skús sa povystierať pocvičiť to prejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
O 4 dni by to malo zmiznúť úplne
ale môže to byť z chrbtice... krstnú takto poslal doktor domov, že to má len z chrbtice a z tej chrbtice bol infarkt na druhý deň
toto su otazky ktore sa ta opyta aj doktor a urcite ta posle minimalne na ekg popripade zmera tlak alebo v niektorych situaciach moze nasadit 24 hodinove ekg monitorovanie ak sa mu nebude nieco zdat ale najcastejsie sa robí echokardiografia a ekg ak to dopadne dobre tak si hned vybavena a mozes ist s usmevom domov . Urcite zajdi za doktorom je pravda ze vo vecsine pripadov je za tym chrbtica ale predsa istota je istota