viem , ze 90% z vás ma posle k lekarovi .. ja som sa len chcela opytat ci nahodou neviete cim to je sposobene. takze, v poslednych rokoch ma tak raz denne( v poslednej dobe castejsie) strasne pichne pri srdci , akoby mi tam niekto vrazil noz , vtedy sa as
Aj me sa takéto občas stávalo, no nie často. V pohode sedím a zrazu ma začne strašne pichať pri srdci, a aj všetko to,čo si napísala...Ale nejako som to neriešila. Skús sa spýtať lekára/ky.
skor by som povedal, ze mas zaseknuty nerv, lebo priamo srdce sa nijak nepocituje a mala by si ist ku dobremu maserovi, ne taky co ta bude hladkat ale napravat.
tiež som mal ten problém, som si myslel, že niečo so srdcom a nakoniec mi urobili kardio testy a zistili, že nič mi nie je, len ma tlačila chrbtica, bo bola na pi...
aj ja som take mala, jebala som na to, este sem tam sa mi to stane, ale rozchodila som to. momentalne moj problem spociva v neschopnosti prehltat jedlo
@panpeterpan nefajcim nehulim nepijem alkohol sportujem(korcule futbal , voleyball atd..) vody vela pijem lebo ked nie tak ma hlava bolí a kavu som v zivote nepila
A tak som šla na neurológiu, tí ma poslali do Bratislavy a tam mi zistili ... ani neviem ako sa to volá, ale zaviedli mi do srdca katéder a povedali mi , že som prišla včas... takže ti radím choď vážne čím skôr k lekárovi
picha pri srdci...no len ci naozaj...ak je to napr skor viac nalavo a prechadza to bokom to sa stava aj mne aj mame etc a reakcia lekara? vraj su to nervy...takze ak je to aj tvoj pripad skus sa menej stresovat...pohoda klidek tabacek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale málokedy tak to neriešim. A hej choď za lekárom
Však kto ti pomôže viac ako on? :/
2. ak hulis obmedz to
3. ak pijes obmedz to
4. ak sa nehybes zacni sa
5. ak zeries kokotiny, jedz aj nieco ine
6. pi vela vody, ked mas problemy s tlakom
7. ak pijes kavu, obmedz ju
Vyber si nahodne 4 body a realizuj.
U mna pomohlo, uplne.
Keby nešportujem tak sa mi to stáva asi častejšie
A tak som šla na neurológiu, tí ma poslali do Bratislavy a tam mi zistili ... ani neviem ako sa to volá, ale zaviedli mi do srdca katéder a povedali mi , že som prišla včas... takže ti radím choď vážne čím skôr k lekárovi
Ale inak s tým behni k doktorovi, za to nič nedáš a budeš vedieť, či nemáš niečo s nervom alebo tlakom a tak
...