ja som prepich jazyka osobne nemala, ale zevraj patri medzi tie menej bolestive. potom ti to ale opuchne a tak, to snad poznas uz.. cize potom to boliet bude asi dost.
ja mám... Prepichnutie samo o sebe nebolí, len trošku nepríjemný pocit keď ti cez celý jazyk dá ihlu... a potom to budeš mať cca 3 až 4 dni opuchnuté a bolestivé... odporúčam dezinfikovať joxom a ústnou vodou... a áno nemôžeš 2 týždne minimálne jesť nič mliečne, lebo tam sú kvasinky a keby že to zješ tak ti to tam začne kvasiť a fajčenie sa tiež neodporúča... a neboj sa zvládneš to...
@eezniap chceš aby ti to ešte viac napuchlo a bolelo??? vidíš nechceš a kúp si v lekráni jox, to je taký roztok... mal by stáť cca 4 až 5 éčiek... a dá sa kúpiť aj bez predpisu... po prípade tvrdý alkohol... mne osobne to pomohlo...
hodinu po prepichu jazyka som si zapálila prvýkrát (nikto mi nepovedal že sa to nemá) a nič sa mi nestalo pekne papaj detskú výživu, mňam... nechcem ju už do konca života vidieť
Takže práve dnes osm si ho boal dať prepichnúť aj s kamarátkou prepich som skoro necítila len taký moment .. a nebolelo to ptm .. hened som si dala lad ako som višla so stúdia .a až teraz to začína taky blbý pocit .. nemôžem s ním moc híbať A uvidíma ko zajtra a ano fajčíť niako prvý tyždena tak isto ani mliečnéé tak veľa štastia a oplatí si ti ho dáť
Nebolí to vôbec.Len je dosť divné a nepríjemné mať v jazyku ihlu...Potom budeš chvíľku trochu šušlať A neviem ale to s týmmi mliečnymi výrobkami a fajčením je blbosť,ja som jedla samé jogurty počas celej doby hojenia a aj som fajčila...a nič sa mi nestalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja som prepich jazyka osobne nemala, ale zevraj patri medzi tie menej bolestive. potom ti to ale opuchne a tak, to snad poznas uz.. cize potom to boliet bude asi dost.
a ako si to mám dezinfikovať? s čím?