Mno čawte! Strašne sa mi páči piercing v jazyku. Je tu niekto z Blavy alebo z Komárna, kto by mi ho vedel prepichnúť? Alebo aspoň s tým mal nejaké skúsenosti a poradiť mi?
a ty mas rozuum sak umres kym ti to prepichnu normalne utekaj do studia..sak mozes takto dostat hociaky zapal alebo co...radsej vyhodit zopar stoviek ako prezit tolko muuk.. moja na taketo veci ani nemysli....lebo si to pekne do..bkas
stoji to okolo 25 eur, tak do 30... jazyk ta vyjde lacnejsie v studiu ako keby ti ho prepichoval niekto iny, lebo to by si si musel kupit dva piercingy sam... jeden s dlhou palickou na prve 2 tyzdne ked bude mat tvoj jazyk 2 nasobnu velkost a druhy na normalne nosenie... a z piercingovom ti ten piercing zdarma po 2 tyzdnoch vymenia
cawte. ja si chcem dat piercing do jazyka ale kamarat mi povedal aby som si to dal k niekomu prepichnut bo som si to chcel sam. a je to pravda ze ked si prepichnem zle tak mozem stratit chutove bunky ?? a ake dalsie nasledky to moze mat ?
ja som nad tym tiez uvazovala ale akosi som citala ze to nici zuby sklovinu a vytvaraju sa castejsie kazy ma niekto s tym skusenosti?dajte vediet prosim vdaka
@hipi zlatá moja ja mám piercing v jazyku. ak si dáš po zahojení z bioplastu, nič ti zuby kaziť nebude. teda ak sa s ním nebudeš stále hrať v ústach a štrngať si s ním schválne o zuby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Robím si srandu, chápem, že ešte rozmýšľaš v korunách
@india Ále však nie kadekomu, ale kto vyzerá dôverihodne!
jazyk ti asi k životu netreba, asi si už povedala dosť?!
ked áno, tak rozhodne u odborníka