@lolo636 je to u každého individuálne, ja mám v pupku a čítala som že je to najcitlivejšie miesto na piercing a už po 3 týždnoch som si ho menila.. ak máš ranu po piercingu zahojenú, tak by nemal byť žiadny problém... len si nezabudni pierc vydezinfikovať, keď si ho meníš...
Ffs, keď si dám železo do tela, tak raz za päťročnicu navštívim uja Gúgla, na prvej strane si nájdem stránku, kde ľudia aspoň vzdialene tušia, o čom píšu, a zapojím okohybné svaly, a nepýtam sa tu, kde si polka pohoní, aké je to nechutné, a druhá ti tu bude menovať prirodzené čísla.
A vyberieš ho v pohode aj zachyteným prameňom vlasov, nie o tom. Ak ti to robili profesionálne, dávali ti šperk cez kanylu roztvárajúcu ranu. Ak máš takú tú šrubovaciu srandu, máš sa na čo tešiť
aleee kokotina..... hlavne to "sama ho nevymenis" srsly, wtf? ...... kto mi ho ma menit, otec?
mne ked ho dali, hned som isla do zlatnictva kupila krajsi, a vecer uz som menila za novy...
jak do nosa tak aj ten do obocia, a nic mi nehnisalo ani sa nezapalilo,to len ludia robia vedu okolo toho, jasne ze ti bude rana hnisat ked si do nej clovek jebe so spinavymi prstami
mne to v salone prestrelili, dali mi tam nejaku tu "zazracnu" (drahu) ktoru mali na vyber ja som si to tyzden dezinfikovala a dala som si tam podla svojho vyberu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A dovoľujem si tvrdiť, že sama to nevymeníš.
@narazuvzdornaa prečo si to nevymením? šak to stačí vytiahnut ci?
A vyberieš ho v pohode aj zachyteným prameňom vlasov, nie o tom. Ak ti to robili profesionálne, dávali ti šperk cez kanylu roztvárajúcu ranu. Ak máš takú tú šrubovaciu srandu, máš sa na čo tešiť
--------
P.S.: @e nechaj si pre seba, čo ideš napísať.
mne ked ho dali, hned som isla do zlatnictva kupila krajsi, a vecer uz som menila za novy...
jak do nosa tak aj ten do obocia, a nic mi nehnisalo ani sa nezapalilo,to len ludia robia vedu okolo toho, jasne ze ti bude rana hnisat ked si do nej clovek jebe so spinavymi prstami