Pridám si do kávy troška čokolády a karamelu a výsledok je ten istý. A najmä lacnejší
@luc.ka si si istá? ... mňa nedávno šokla informácia, že červené farbivo je z rozdrvených chrobáčikov... grepový radler ich napríklad obsahuje... jedno z tých Ečok čo tam je... blééé
@lawey cibetka je také zvieratko, ktoré občas zje aj kávové zrnká. Tieto prejdú tráviacim traktom zvieratka. Ľudia ich potom pozbierajú, upražia a predávajú ako veľmi drahú lahôdku
@luc.ka aj tak by som to nedokazala vypit (vedome) tak isto ako by som nezjedla to okakane a umyte jablko (vedome) : ale uznavam, ze si ma tym prirovnanim rozosmiala
to je ta kava co ju najprv spapa nejake zvieratko potom vykaka a potom ju ludia pouziju ze ? no a nie nepil ale ja niesom nejaky kavickar ale keby mi niekto ponukol tak preco nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale tú cibetkovú kávu by som chcela ochutnať
@luc.ka si si istá? ... mňa nedávno šokla informácia, že červené farbivo je z rozdrvených chrobáčikov... grepový radler ich napríklad obsahuje... jedno z tých Ečok čo tam je... blééé
nie je z hovien... je z vyselektovaných kvalitných kávových zŕn
no a? radšej farbivo z prírodných chrobáčikov, ako nejaké umelé
a grepového radlera mám asi najradšej
A veď aj ja, dobré je, že?
to ma netrápi, také sračky nepijem
a šak ja nemám nič proti zvieratkám a hmyzu... čom fajnovka? no bože, o trochu bielkovín naviac
som tým narážala len na spojenie "piť cibetku", a vy to tu takto rozoberáte
jj, snobi, čo po tom idú len preto, že je to mega drahé (a pritom taká blbosť) a potom tí, ktorých láka to, čo vzbudzuje všeobecné znechutenie
ale kavm by som rozhodne skusil
bože veď to nie sú vylúhované hovná
to máš to isté, ako keď ti nejaké vtáča oserie jablko na strome, niekto ho potom oberie, umyje, a ty ho zješ teda... skoro to isté
nechci vedieť, čo sa po tom ovocí prechádza v tých skladoch...