ahojte, hľadám fotky kostýmov na túto tému..vzhľadom na to že kostým musí byť do piatka hotový a ja pravdepodobne nemám predstavu ako pravá prostitutka vyzerá a pasák tiež! za pomoc pri hľadaní ďakujem
čo ja viem pasák dáke sako (farebné?! ) alebo niečo čo by proste ukazovalo na luxus pani prostitútka dačo krátke aby mohla nohy vystrkovať po prípade aj dačo iné no a výstrih dáky poriadny a zmachlená tak kurevsky jak sa vraví na štetku
Ak by išlo o dialničné šlapky tak v tomto zamračenom počasí by taká seredská kurva mala topánky s podpätkom, tmavé pančuchy, krátku úzku suknu, tričko na ramienkach aby boli vidieť cecky a krátku vestu, poltony mejkapu na fasáde, velké okruhlé naušnice, rozpustené vlasy a kabelku cez plece.
Pasák tenisky, v tmavom šuštákovom, vrch rozopnutí, podtým tričko alebo tielko a reťaz. Pasák musí byť hlavne nenápadný
Ešte mi napadla bláznivá verzia Pimpa v takej podobe, že celý je v čiernom saku, červena kravata, na sebe ešte rozopatý bledý huňatý kožuch, klobúk s pásikom, zlaté hodiny, prstene a okuliare.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» automotivephotographer.us/storage/blog04p...
12ta sekunda ho máš v plnej kráse
» encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
keď si dáš do gúgla : pimps and hoes costumes tak toho nájde dosť veľa na inšpiráciu.
Pasaci su chlapi, pretože zmysel pasaka je ochraňovať prostitutky a tie im za túto 'ochranu' platia časťou zo svojho zárobku.
Pasák tenisky, v tmavom šuštákovom, vrch rozopnutí, podtým tričko alebo tielko a reťaz. Pasák musí byť hlavne nenápadný
Ešte mi napadla bláznivá verzia Pimpa v takej podobe, že celý je v čiernom saku, červena kravata, na sebe ešte rozopatý bledý huňatý kožuch, klobúk s pásikom, zlaté hodiny, prstene a okuliare.