Máte svoj vlastný blog, na ktorý pridávate veci, ktoré vás zaujali, alebo si tam píšete veci, ktoré sa vám udiali, alebo je to blog zameraný na vaše záľuby? Blogy sa môžu písať cez blogspot, blog.cz a podobné stránky.. Bola by som rada, keby ste do koment
Mám, ale nechcem ho tu zverejniť Príbehy si tam píš, tam ti ich ťažko niekto vezme, píše si ich tam už každý a je ich tam toľko a sú všetky na jedno kopyto, že neviem kto by to chcel kopírovať
mám tu, ale keďže sa za tento web nesmierne hanbím, tak ak niečo postujem, tak aj tu » lucbodka.blog.com/... aby sa k tomu v pohode mohli dostať aj moji friendi.
mavala som isty nedlhy cas adresu » thesims2.blog.cz a bola som z neho vytlacena viac menej. a fajne popularna som bola.
inak novodoba klasika: obrazkovy blog na tumblri, nieco malo cez 200 followerov, mala som este jeden, kam som pisala pribehy, ale to som mala mozno 5 citatelov
Mam ale mam tam len 2 články o Anime... rozmýšľal som aj nad príbehmi keďže väčšinou píšu príbehy dievčatá a všetky sú len o jednom buďto upíri a vlkolaci alebo chlapec do ktorého sa zaľúbili tak som myslel že zrobím nejaký funny anime príbeh ale nejak sa mi nechce písať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak novodoba klasika: obrazkovy blog na tumblri, nieco malo cez 200 followerov, mala som este jeden, kam som pisala pribehy, ale to som mala mozno 5 citatelov
beawesome-girl.blogspot.sk/
A okrem tohto tam mám aj nejaké blbosti