ahojte mam doma zopar zositov s tvrdými doskami a nvm co mam do nich písat :/ci si ich odlozit alebo co donich ako ich vyuzit...(prosim vas nie dennik debilnicek proza myslienky...atd )
ps nejake tipy ako mat pekny zosit alebo aký mas ty zlozvyk
ja mám tiež také zošity
v jednom mám citáty a hlášky z filmov
v druhom mám zoznam videných filmo/seriálov/anime/dorám atd
a do tretieho si lepím fotky a také čudné veci
ja mám tiež "úchylku" že koľkokrát idem do nejakého obchodu a vidím pekný obal..hneď si ten zošit kúpim.. na strednej sa to ešte dalo celkom fájn využiť ale na výške mám už iba šanón kde zakladám papiere..
ale tak ako je vyššie spomínané mám jeden na básne, ďalší na poviedky, jeden slúži ako snár, jeden mám na "výdavky" (rozumej, že do neho zakladám bločky kedy som čo kúpila ak sa jedná o niečo čo stojí za to reklamovať), ďalší mám na citáty, ďalší na recepty nie vlastne to mám už 2..jeden na sladké a druhý na slané jedlá a ešte jeden si na zákusky založím vidím to tak ale aj tak mám mega veľkú kopu nevyužitých..ale, majú pekný obal
jeden zošit si veď ako snár, kde si budeš zapisovať Tvoje sny. Ďalší zošit venuj zážitkom zo stopovania a ak nestopuješ tak začni. Potom si zaveď taký občasník, kde občas napíšeš čo sa stalo v živote, aké zmeny sa udiali a aké pocity prežívaš. A jeden venuj iba pivu, kde budeš písať, koľko pív a s kým si pila hehe
@elianatrala možno teraz nie ale neskôr určite..ja som začala cca v 14-tich si písať a ver mi, že z domu som sa nechystala ešte ani náhodou..tu som odkukala to, tu hento a už som mala pár strán..a odrazu som mala 16 a chcela sm ísť na chatu..a tam sa ukázalo ako na tom som..urobila som tip top francuzáky a bola som na seba hrdá že som ten zošit neťahala márne..a teraz..mám 20, celkom slušnú hrúbku majú tie zošity, stále sa učím nové jedlá, experimentujem...a hlavne-bývam sama.. čiže to potrebujem
netvrdím že máš odísť z domu..len ver, že nikdy nevieš kedy sa ti čo zíde..
a čo sa tých ostatných týka..píš! veľa píš! nemusí to byť zrovna denník..píš čokoľvek čo ti napadne..myšlienky, nápady, skúsenosti, hlášky
ja som si založila jeden zošit..tuším som mala 14-15.. a písala som si do neho podľa mesiacov narodeniny a meniny a plus som vymýšľala ako daného človeka prekvapiť a potešiť.. je to super že ako sa mi rozširoval okruh ľudí čo som poznala aj zošit hrubol..písala som si čo som komu darovala aby som sa neopakovala alebo tak..mám ho dodnes, síce už nepoužívam nápady z neho ale je to super spomienka
@elianatrala daj potom vedieť.. čo si vymyslela ak ti niečo napadne..rada inšpirujem..ako využiť ďalší zošit.. plus..teraz mi napadlo ako som si kedysi krátila dlhé chvíle..projekt život..Bernard Kopra..možno to poznáš, aj keď skôr nie, si myslím
super vec.. tip top písala som si tie zoznamy a niektoré boli fakt nekonečné plus po čase som si ja sama vytvorila vlastné zoznamy..lebo také ako "čo milujem na svojich deťoch" sú pre mňa neaktuálne čiže toľko asi..
v každom prípade veľa úspechu a pevnú ruku prajem
Ja mám tiež jeden zošit, píšem si tam filmy, ktoré chcem vidieť a ktoré som videl, do jedného si píšem svoje výdavky za mesiac a jeden som si nechal čistý...
Mám doma takých zošitov asi 20. A chcela som si písať akože denníček, ale bojím sa, že by sa náhodou niekto k nemu dostal a začal ho čítať, tak si ho radšej nepíšem. A stále si hovorím, že ich využijem do školy, ale figu borovú
Síce to tu už bolo spomenuté ale tiež si píšem zoznam filmov a ktomu hodnotenie, miesta, ktoré raz navštívim, zoznam prečítaných kníh a ich obsahy a tiež si píšem veci ktoré chceme s kamarátmi spraviť A fakt mám brutálne veľa zoznamov, na ktoré som hrdá. Aj keď, ja si to všetko píšem do poznámok v telefóne, lebo som lenivá ale raz to určite zapíšem aj do zošita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
v jednom mám citáty a hlášky z filmov
v druhom mám zoznam videných filmo/seriálov/anime/dorám atd
a do tretieho si lepím fotky a také čudné veci
ale tak ako je vyššie spomínané mám jeden na básne, ďalší na poviedky, jeden slúži ako snár, jeden mám na "výdavky" (rozumej, že do neho zakladám bločky kedy som čo kúpila ak sa jedná o niečo čo stojí za to reklamovať), ďalší mám na citáty, ďalší na recepty nie vlastne to mám už 2..jeden na sladké a druhý na slané jedlá a ešte jeden si na zákusky založím vidím to tak ale aj tak mám mega veľkú kopu nevyužitých..ale, majú pekný obal
netvrdím že máš odísť z domu..len ver, že nikdy nevieš kedy sa ti čo zíde..
a čo sa tých ostatných týka..píš! veľa píš! nemusí to byť zrovna denník..píš čokoľvek čo ti napadne..myšlienky, nápady, skúsenosti, hlášky
ja som si založila jeden zošit..tuším som mala 14-15.. a písala som si do neho podľa mesiacov narodeniny a meniny a plus som vymýšľala ako daného človeka prekvapiť a potešiť.. je to super že ako sa mi rozširoval okruh ľudí čo som poznala aj zošit hrubol..písala som si čo som komu darovala aby som sa neopakovala alebo tak..mám ho dodnes, síce už nepoužívam nápady z neho ale je to super spomienka
pozri si toto:
» projektzivot.org/50-zoznamov-kto...
super vec.. tip top písala som si tie zoznamy a niektoré boli fakt nekonečné plus po čase som si ja sama vytvorila vlastné zoznamy..lebo také ako "čo milujem na svojich deťoch" sú pre mňa neaktuálne čiže toľko asi..
v každom prípade veľa úspechu a pevnú ruku prajem