@kristinakostiviarova sci-fi román,či odborná literatúra? Lebo ak odborná,treba si to poriadne naštudovať,mať dostatok materiálu,no zároveň nielen kopírovať veci z tých materiálov,ale dať tam aj niečo svoje a ak máš skutočne 15,je to ešte dosť skoro na tak velké sústo...začal by som skôr s nejakými článkami,blogmi a podobne
@blanc prečo by to nešlo? Ja som už dávnejšie dostal dobrý nápad asi okolo jedenástej večer (vždy ma len neskoro niečo napadne ) a o tretej ráno som mal 20 stranový príbeh hotový...
Nenávidím keď niekto chce niečo napísať ale nevie čo.. A potom spraska picovinu na to som alergicka.. Chápem je pekné že chceš napísať knihu ale keď máš napísať tak príde tá chvíľa a tá kniha sa napíše sama.. Netlač sa prosím do niečoho, nepis keď nemáš myšlienku.. Sraciek je na svete dosť
cca 10 000 hodín neustáleho písania v tebe samo vykreše perfektnú spisovateľku, za predpokladu, že každý deń budeš tvoriť, po tom čase to z teba pôjde samé
..a okrem 100 a1 rád ešte 1 dalšia, tá najdoležitejšia - hlavne musíš mat nekoho známého vo vydavatelstve, dobré známosti, (na vedenie), nejak ošéfované pridanie do edičného plánu, že ti ju aj ozaj vydajú, inak možeš písat aj 100 kníjh - ale len "do šuflíka :p
Máš 15 rokov, ideš písať knihu o klonovaní a myslíš si že ti ju niekto vydá? A myslíš si že je to zdarma? Si prichystaj niekoľko tisíc eur. A ak by sa ti to aj podarilo tak ťa nikto nezoberie vážne... Normální ľudia začínajú tak že si napíšu knihu pre seba , hneď niekoľko kníh dajú to prečítať desiatkám ľuďom a až keď ich to všetkých úprimne zaujme a aj oni sami v tom uvidia potenciál ju vydajú... Si strašne naivné decko
@kristinakostiviarova ty si strašne drzá a neohrabaná, preceňuješ sa a máš až príliš veľké sebavedomie, myslíš si, že všetko vieš a pri tom po pár komentároch je vidno, že si tupé decko čo sa hrá na tridsiatničku... prepáč, ale musel ti to niekto povedať.... podľa komentu @3 a tvojho následného "pochopenia" situácie v komente @4 , kde som facepalmovala o 106 si sa ukázala... Však z teba si už aj zajkousko robí srandu Si mimo proste, pochop to.
@kristinakostiviarova aj tu si pochopila, zadarmo som zveličila, chcela som tým povedať, že to nestojí 500€ ako si myslíš ale možno aj desaťnásobok ak nie viac... A ak tvoji rodičia nie sú sprostí tak to do toho neinvestujú ver mi...
@paulieevans Neviem,kto je tu drzí..Dievča,si pekne odveci..Zajkousko má problém s každým, aj s tebou.Pardón,si az o 4 roky staršia..A nie, nerobím sa že všetko viem..ani nemôžem vedieť mám 15...Úplne zbytočne to komentuješ + Oni sami povedali, že ma v tom písaní podporia.Tak nerieš..
@kristinakostiviarova To že ťa podporia, neznamená, že budú podporovať tvoje fantazmagórie a budú cálovať vydavateľstvo a v druhom rade si uvedom, že ak vydavateľstvo zbadá ten tvoj "skvost" tak ťa môžu a pravdepodobne aj odmietnu... ... okrem toho aby si na tom zarobila musíš samozrejme robiť aj reklamu, marketing a ďalšie tisícky idú do vzduchu.
A s tvojou chabou gramatikou a celým tým všetkým vyjadrovaním a písaním si priprav ďalšie stovečky na korekciu. A výhovorka: "Teraz sa mi nechce riešiť gramatika" je trápna, lebo ľudia čo vedia gramatiku ju riešiť nemusia a píšu ju automaticky!
@paulieevans Kebyže píšeš na dotykovom mobile,neviem či by si si dávala az taký brutálny pozor na gramatiku..Ako je potom možné,keď mam az taku blbu gramatiku,že vyhrávam rozne súťaže v písani úvah a pod?
@paulieevans ako si môžeš dovoliť takto sebavedome tvrdiť, že jej rodičia nebudú podporovať jej fantazmagórie a cálovať vydateľstvo? proste aj keby to bola pravda ale wtf? ty ich ako osobne poznáš, že takto z fleku tu prezentuješ ich postoje? nechápem absolútne ako vôbec môžeš takto hovoriť o ľuďoch, ktorých ani nepoznáš.. normálne zíram.
@kristinakostiviarova Pretože vyhrať školské súťaže zo slohov dokáže aj úplný blbec ... Ak píšeš len priemerne a na tvoj vek pozrú, povedia si wáu.. Aj ja som povyhrávala kopec súťaží písacích a aj knihu mám doma vo worde rozpísanú ale tvoje sebavedomie teda nemám a áno predstav si aj na dotykovom mobile si dávam pozor na gramatiku Ako každý človek, čo má snahu zabávať sa písaním Ale toto bol môj posledný komentár, pre mňa si len hlúpe decko čo má stále výhovorky, čo sa týka gramatiky a myslí si, že jej rodičia zaplatia vydanie knihy o klonovaní keď má 15 rokov. Potom sa ozvi, keď budeš mať tú knihu napísanú
myslím ze na zaciatok by bolo vhodnejsie zacat s kratšími útvarmi ako poviedka a aj ich poposielat do nejakých súťaží kde sedia spisovatelia o kt sa píše už aspon v skriptách pre vysokoškolákov...ak by si sa niecoho takého zúčastnila a vyhrala mohla by si sa dostat k fajn kontaktom i mat menšie promo pre dalsie cinnosti ... väcsina tych provtin kt ludia/mladí ludia napísu nie je bohvie co, treba na to obcas poriadne popísať niekolko strán
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A s tvojou chabou gramatikou a celým tým všetkým vyjadrovaním a písaním si priprav ďalšie stovečky na korekciu. A výhovorka: "Teraz sa mi nechce riešiť gramatika" je trápna, lebo ľudia čo vedia gramatiku ju riešiť nemusia a píšu ju automaticky!