ja viac píšem ako šoferujem nedokážem neodpísať ale v meste z väčša sledujem čo kde sa deje ale ked som mimo a idem po jemných zákrutách 140km/h tak ešte pohode píšem len aby fizli neboli ale nemyslím si že som nebezpečný
som na tom podobne ako @19 ... mam problem pisat ked sa sustredim, nieto ked soferujem. je pravda, ze toho vela odsoferovane, ale telefonoval som len raz za velmi zaujimavych okolnosti v krizovatke, ked som potreboval rychlo preradit
Ako ak šofèrujem tak nie...Ale napr. ak stojím na semafóre,v kolóne a tak podobne kde nikoho neohrozujem tak v tom nevidim až taký problém. Ale minule som sa zhrozil keď som išiel so sesternicou a na obchvate v Petržalke 100km/h,psa na kolenách a mobil v ruke tak som jej povedal svoje.Ale to mam 2 sesternice take hlavne keď idú spolu a proste x-krát ma nasralo, že ideme a rozprávame sa v zadu o niečom a z poza volantu sa zajazy otoči a začne tieź niečo riešiť a nerieši, že je otočená chrbtom k jazde
@lyterka nie vážne 4mesiace jazdím zatiaľ na cestách tak a som tu prvý mesiac som si zvykal na jazdu a teraz pohode keď neni ani veľa aut tak som si zvykol aj ľavú nohu dať hore lebo sa mi lepšie sedí a jednou nohou pohode zvládam pridávať aj preraďovať aj brzdiť brzdievam motorom takže používam zväčša len plyn a spojku ale tak ja takto jazdím len ked som sám keď z kamarátmi takými že pridaj tak vtedy mobil nevyberem a len dupem ale keď dakto kto je pohode tak jazdím normálne podla zákonov lebo nechem ohroziť zbytočne posádku smskami a pod. ale často krát sa nudím napríklad 50km/h v obci je kravina kľudne by som dal aj 90km/h problém je v tom že ked dakto jazdí pomalí a trošku pridá si myslí že idem moc rýchlo a nevie to zvládnuť skúste si tu viacerí po jazdiť týždeň viac než 150 zvyknite si na tu rýchlosť potom vám 100bude už pomalá a budete sa nudiť no a ja sa nudím tak som na fb alebo najnovšie na blindry a ked rýchlo jazdíte tak aj reflexi máte lepšie
dúfam že stretneš ti to ukážem že to ide študujem odbor ktorý sa zaujmá o automobily a fyziku takže zhruba viem že čo si môžem dovoliť a čo nie študujem techniku a prevádzku dopravy
nepoznáš ma tak ma nesúď prosím mám vodičák sotva pol roka a 3mesiace jazdím sám no už ako 10ročný som sa sám naučil šoferovať tak že dačo už o autách viem a hlavne keď viem čo si môžem kde dovoliť jasné že sa neobieham v nepriehľadných zákrutách a kopcoch ale inak pohode a určite nejdem 150 v zákrute ktorá je rovná alebo kolmá do vonku že ta vynesie,ďalej musíš poznať svoje auto už len v tom že kde má ťažisko vďaka tomu vieš ako prejsť zákrutami potom ide o to či máš tvrdé či mäkké gumy aké ich máš široké tým myslí mže akú plochu zaberajú veľkosť pneumatík či máš pneumatiky matador či michelin potom prítlačné sily ak su vysoké tak auto sa ti viac udrží na ceste ako ked su slabé a to si vieš zistiť podla aerodynamiky a tá napomáha k tomu aby ta to nevynieslo a potom hlavne aj aby si vedel u brzdiť keď treba a poriadne bez toho aby si sa dostal do šmyku a tým zrýchlil auto ale to už poznáte...
@jently keď ti skočí srnka do cesty môžeš študovať aj paranenormálne javy v meste nepredpokladám to nie ale mimo mesta áno
neútočím len mám už čo to najazdené a nie len na asfaltových cestách alebo iba v lete, časom zažiješ aj iné .. napr. defekt predného kolesa na ľade tam ti ani 4 nohy nepomôžu, ver mi a nemusíš ísť ani 70
@inversi ja ti verím ja som mal obrovského jeleňa pred kapotou asi meter a nebolo mi všetko jedno a som stál no keby mi skočí na kapotu tak by ma to možno bolelo a to čo píšeš súhlasím ale ak sa ti má dač ostať tak ti môže byť jedno či ideš 100 alebo 10 proste sa to stane a ja si dávam pozor na zver a podobne ale často krát môžeš isť pomaly a dodržiavať všetky predpisy a nakoniec skončíš ty najhoršie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a nenavidim, ked ma clovek v paprci telefon, ked je za volantom, a vsetci to dostavaju patricne pocitit, ked som spolujazdec.
"..píšem len ked som mimo a idem po jemných zákrutách 140km/h tak ešte pohode píšem Hehe len aby fizli neboli ale nemyslím si že som nebezpečný.."
hmm.. "pri rýchlej jazde lepšie reflecxy" -resp. skor sústredenost, pozornost :p
no nieco na tom bude..
neútočím len mám už čo to najazdené a nie len na asfaltových cestách alebo iba v lete, časom zažiješ aj iné .. napr. defekt predného kolesa na ľade tam ti ani 4 nohy nepomôžu, ver mi a nemusíš ísť ani 70