Veľa ľuddí to robí (napríklad indovia , ale podľa mňa a podľa väčšiny ľudí je určený na písanie si s ľudmi, ktorých si už v reálnom živote stretol. Rovnako ako BIRDZ. Aj keď tu to tiež nie každý chápe. Ale vlastne som si teraz spomenula, že BIRDZ bol zamíšlaný ako zoznamka, ale zjavne tvorcom nevidalo.
Mne stále chodievali nejaké žiadosti o priateľstvo od cudzích ľudí tak som si musela túto možnosť vypnúť 0_0 veď keď niekto niečo chce, nech mi napíše, odvtedy mi nikto cudzí nepíše :S nemám záujem si tam pridávať ľudí ktorých nepoznám. Preto skoro nikoho nemám v priateloch
@2 Tiež si myslím, že FB je nato, aby bol človek v kontakte s ľudmi, ktorých už pozná, nie je to zoznamka. Ale ak natrafíš na niekoho, kto ti je sympatický a myslíš si, žeby ste si mohli rozumieť a máte niečo spoločné, tak prečo to neskúsiť. Život je prikrátky nato, aby človek nevyužil nejakú príležitosť, čo sa ponúka len preto, lebo niekto povedal, že to sa nerobí, a to robia len tragédi. Možno vdaka tej chvíľke odvahy budeš ,,tragédom", čo našiel svoju životnú lásku
@aeria no neviem, podľa mňa to chce aj kus odvahy...ja v tom nevidím problém keĎ si niekto ide za tým čo chce...trgédi sú skôr tí čo to nedokážu... samozrejme treba byť ako vždy slušný a nie agresívny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@marjy77 ved tu vzniklo dosť párov..