ja som sa na myspace raz zoznámil s jednou Bulharkou a konverzovali sme po anglicky, ešte pred rokom či dvoma som s ňou ešte písal, ale vtedy už bola po svadbe, tak reku nech sa venuje radšej tomu svojmu
po nemecky, občas po anglicky...nie, že by to bolo nejaké pravidelné, už sa na mňa polovica mojich pisateľov vykašľala , keďže chvíľu im odpisujem každý deň, potom im odpíšem o dva týždne...
j, s jedným angličanom...pred týždňom keď som mu písal o finančnej situácii na slovensku a mi písal nech tam prídem, vraj mi zoženie prácu s minimálnym platom 1161€ mesačne v čistom a netreba mať na to ani strednú školu...
písala som si s jedným pakistancom po anglicky, a potom s jedným austrálskym švajčiarom zo srbska žijúcim vo viedni už neviem presne ako to bolo, a písali sme si anglicko, nemecko, srbsko-chorvátsky? slovensky
@shit nepýtal som sa ho, vraj je to tam bežné, ale napríklad spolužiak zo strednej tam išiel do Marks&Spencer, kde celý deň len pracuje pri zabaľovaní oblečenia a má tiež cez 900 v čistom...problém je nájsť si tam lacné bývanie
zabalovanie oblečenia za 900 ? Boha tam čo zarabaju , to je fajn . A ta praca mi pride tiež zaujimava pokym by som to oblečenie nemusel aj skladat :/ ... a mysliš že sa tam da z toho čo zarobiš najst byvanie aj vyžiť aj ušetriť ?
@shit no kamoš tam býva v nejakom doma, kde ich je asi 20, tak ho to nevýjde draho, niečo okolo stovky mesačne...ale inak ubytko priemerne tam je 600+eur na jednu izbu len nájom bez energií...
@yosef ja o tomto pravidle neviem nič, porozprávaj mi viac
@moonbeam mark&spancer je shit teda aspon v meste kde robim, robota cisty stereotyp a nedokazu ti zabezpecit hodiny v praci cize potom nemas take vyplaty,ak by ta napadlo ist niekedy do uk tak treba zostat pri londyne lebo cim severnejsie ides tym je to horšie s pracou a este je aj menej platena
zijem v zahranici a pisem po anglicky kazdy den. pisavala som si s rusmi, ale kedze som leniva bzdocha tak to upadlo, musim to obnovit. konverzujem lamanou spanielcinou. a ak sa budem silno nudit mozno si aj najdem niekoho na pisanie, ale nedavam tomu dlhu zivotnost kedze sa poznam
@yosef nie len marks and spencer, poznám kopu ludí čo robia na nulové kontrakty... jeden týžden robia 20h, druhý týžden 2h, potom 6h atď.. Kopu ludí má 3 part time joby.. a stále nerobia dokopy ani 40h...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
na tom som si písala so Slovincom po anglicky, ale občas mi on napísal niečo po slovinsky
a cez interpals.net a po anglicky
ale už nemám čas, mám tam asi tisíc neprijatých správ a nič z toho dlhodobo len možno s 10-20 ľuďmi
@yosef ja o tomto pravidle neviem nič, porozprávaj mi viac