Nikdy. K zivotu nam to nechyba a steklive alebo eroticke reci si nehovorime ani osobne.
I ked, mohla si konkretizovat, co konkretne pod tymi pojmami rozumies, kedze eroticke moze byt pre niekoho "chcem ta dneska osukat" aj "tesim sa uz na milovanie"
@trdelniiiq@2 nemala som potrebu konkretizovat, pretoze ako vravis kazdy si pod erotikou predstavi nieco ine. Moja konkretizacia by sa nemusela zhodovat s odpovedami ale pri tom by odpovedajuci aj tak pisal pre neho/pre nich ako par eroticke spravy.
@veroniques a prave o to ide, ze ak je to prilis subjektivne, kazdy si pod tym moze predstavit cokolvek (vo vacsine pripadov aj to, co nie je/co je ale neberie to tak) a tak ta anketa nebude mat ziadnu vypovednu hodnotu
@trdelniiiq ach ty mi prídeš ako taký puritán počúvaj...
Hádam sa neprežehnáš zakaždým, keď počuješ slovo sex alebo sa hádam nezačervenáš pri predstave ženy v sex. kontexte
Aj to patrí k životu... a istotne aj tebe niekedy napadnú takéto hriešne myšlienky, tak ako každému. Netreba to zasa príliš preháňať. Nie je dobrý ani jeden a ani druhý extrém (teda prílišné preháňanie a prílišné zatracovanie)
@firestorm puritan nie som, sex mam rad a mam ho casto. To, ze mi tieto prizemnosti nic nehovoria a v mojom zivote nemaju miesto, je snad moja vec a vec mojej frajerky.
tak občas nejaky ten dvojzmysel alebo aj trojzmysel sa vyskytne ale my si nepíšeme na nete vôbec skoro, a cez sms-ky len také dôležité veci...ked sa rozprávame alebo telefonujeme tak máme občas narážky..teda hlavne on...niekedy ani nie naschvál,len to tak vyznie ...ale kedže ho poznám,tak viem ako čo myslí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A samozrejme ak je to pre vas prilis intimna otazka tak neodpovedajte.
I ked, mohla si konkretizovat, co konkretne pod tymi pojmami rozumies, kedze eroticke moze byt pre niekoho "chcem ta dneska osukat" aj "tesim sa uz na milovanie"
Mam chut to vypocitat, kolko existuje roznych kombinacii ako sa polozit tvoj otazka
Jo, odpoved.. Ani nie.
Ale v niecom mas pravdu a konkretizovat to mozem sposobom:
Pisete si so svojim partnerom o svojich fantaziach/predstavach/tuzbach/chutkach/chticoch?
A na ich prevedeni to nezalezi, skor od toho obsahu/vyznamu lebo ty si v tom @2 uviedol priklad, kde vyznam bol rovnaky, len prevedenie ine.
lebo som suchar.
ale inak asi ako @trdelniiiq - nechyba nam to
Hádam sa neprežehnáš zakaždým, keď počuješ slovo sex alebo sa hádam nezačervenáš pri predstave ženy v sex. kontexte
Aj to patrí k životu... a istotne aj tebe niekedy napadnú takéto hriešne myšlienky, tak ako každému. Netreba to zasa príliš preháňať. Nie je dobrý ani jeden a ani druhý extrém (teda prílišné preháňanie a prílišné zatracovanie)
občas mám nutkanie posielať správy ako: feferónka, čili a aj csípös by som poslala, ale nechce sa mi hľadať ö na mobile
Alebo s tym mas nejaky problem?