Píšete si so svojím frájom/frájkou cez fb alebo iné sociálne siete?
resp. prikladáte tejto komunikácii nejaký veľký význam?.. zaujíma ma to, lebo ja si s priateľom na fb moc nepíšem, len sem-tam a moja kamarátka si vypisuje furt (akože nie s mojím, ale s tým jej) .. mne sa ale nezdá, že by náš vzťah bol nejako menej ho
pisem si s nim stale (no hlavne si volame casto) ale prikladam to tomu, ze zije v Prahe, tak nejak v kontakte musime byt inak by sme boli smutne mačenky.
to musí byť strašná láska pokial spolu komunikujete len pri priamom stretnutí.. skôr by som to nazval friend with benefits poprípade láska len aby som nebol sám
Ale k tebe, ste spolu 4 dni v tyzdni a tie zvysne 3 ti proste nenapadne stale nieco co mu chces povedat a pisete si potom o tom? alebo co robil cely den, co si robila ty, proste neviem toto je to zvlastne na tom asi
Určite by som mal jej číslo, takže radšej by som zavolal ako písal, niečo ako @3 A aj keby sme si písali, tak keby to nebolo každý deň, vôbec by mi to nevadilo, ako píšem, radšej by som volal a rozprával ako písal.
môj drahý nemá fb ani žiadu inú stieť (lebo to je cool) takže sme v kontakte hrozne málo a v poslednej dobe vôbec. Myslím že je dôležité si so svojim frajerom písat, lebo dopadneš jak ja.
no, kedže od seba bývame asi 4 minuty primeraneho tempa chôdze, podvečer idem k nemu a na druhý deň pred obedom idem domov učit sa a tak... niesme veľmi na písanie, teda hlavne on nie, skôr osobný kontakt
ja som to bral ako normálnu komunikáciu (textovú) používali sme FB, ICQ (svojho času), ale hlavne smsky (mali sme ich zadarmo) a volávali sme si ...
len ona to všetko na FB brala príliš vážne a nejako to neoddelovala človek by si mal podľa mňa uvedomiť že je to len forma komunikácie (dodatková) ... ona s obľubou riešila naše problémy cez net alebo cez SMS (čo som neznášal) a radšej som to riešil osobne.
ale veľmi rád som ako túto dodatkovú komunikáciu používal smsky
Piseme si smsky lebo to mame zadarmo.. a sme v kontakte neustale.. nehovorim ze kazdu sekundu ale tak aspon raz za cve tri hodiny (ked sne vonku s inymi kamaratmi) si napiseme.. a vecer si piseme stale pred spanim a tak.. nvm si predstavit zeby sme neboli v kontakte
tak väčšinou na fb správy fungujú (keď sme v škole obaja a dohadujeme sa, kedy a kde sa vidíme alebo aj keď hráme proti sebe hearthstone, tak tam si píšeme
Neviem zo začiatku by som s ňou kľudne furt písal, chodil von a volal.. proste by som s ňou od zaľúbenosti chcel asi strašne veľa rozprávať A po čase už by mi asi stačilo len ísť spolu von a nie ešte aj písať doma.. ale tak som forever alone takže možno keby som mal vzťah mal by som inú odpoveď
my keď sme boli celý prvý rok od seba ďaleko, tak sme si stále písali, skajpovali keďže to bol jediný spôsob ako sme sa mohli počuť/vidieť.
teraz sme už obaja v BA, vidíme sa každý deň (okrem víkendov, keď sme každý doma) a píšeme a voláme si už oveľa menej, radšej sa normálne stretneme
no ja som na tom podobne.. Nepiseme si az tak vela, s inymi kamosami/kamoskami si pisem oooovela viac,.. ale moja chyba to nie je, on tak pomenej chodí na fb a neodpisuje rychlo...
Vidíme sa asi 4krát do týždňa a píšeme si cez gtalk vždy večer, aj keď sme spolu boli celý deň. Aj cez deň niekedy, keď je čas a wifi. (A prezváňame sa počas dňa tak 3krát Prípadne si napíšeme smsku, keď je jeden niekde preč.
Na fb málo, tam mu len posielam pusheen smajlíkov. A dali sme sa dokopy cez ICQ (teda cez kamarátov, ale veľa sme si písali).
moj spolubyvajuci na intraku si pise s frajerkou stale ale naozaj stale...ja chapem, ze je od nej teraz vzdialeny a obaja su v inom meste ale naozaj mi to pride uz chore, pretoze on v podstate nema ziadny zivot...bud je v skole, alebo je na intraku a pise si snou alebo spi, to su jedine 3 formy jeho existencie
ak nie sme spolu osobne (aj ked spolu bývame tak väčšino sme spolu, ale ked presa nie..) tak zvykneme si písať sms, volať alebo aj chatovat... každý deň (nevravím že celý deň ale ked máme čas tak sme v kontakte) ale každý robí ako mu vyhovuje ...
nie.
drahouš nemá facebook, a ja mám, ale travim tak v priemere 5 minút tyždenne, my sa skôr rozprávame v reali a vidime sa cez tyzden dost, a ked si chybame,alebo si surne potrebujeme nieco zdelit,tak si zavolame, mame sa seba zadarmo,tak mozme kecat, smsky, ked nemozme spolu volat a ked mu chcem poslat nejaky mail- link na nieco, fotecku , tak si tam obcas odpiseme,ale toto neberiem ako formu komunikácie. Ešte sa prezváňame občas, ked pridem domov večer,ked skoncim v skole, aby vedel, že som ok.
ja ta chapem, mne vyhovuje ako to máme, chapem, že niektoré páry sa nemôžu vidieť každý den, tak je mi jasné, že si píšu, ale mne to k životu nechýba, kedže sme spolu často a osobna komunikacia je pre mna najlepšia.
@alohomora my sme sa videli s bývalým každý 2. či 3. deň a pomedzi to, každý deň minimálne smska či telefonát alebo minimálne 10 minútové písanie na FB. Príkald, ale fakt len taký priemerný, podľa mňa na tom nič nie je, že si stále nepíšete, šak keď ste spolu často tak v pohode
áno, píšeme si.
kedysi sme si písali stále lebo, keď pracoval na počítači tak sa mu dalo mi furt odpisovať. teraz, keď už robí niečo iné, tak nemá toľko času. fňuQ. ale vždy cez deň prehodíme aspoň pár slov. a ak sme obaja moc zaneprázdnení tak aspoň správy na bré ránko a brú noc musia byť!
ale my si skôr píšeme smsky.
ak nie inak tak vždy na dobré ráno a dobrú nocku ale niekedy aj počas dna, teda v podstate sme stále v kontakte a aj ked si odpíšeme po 3hodinách niekedy tak si stále píšeme, a ak máme cez deň veľa práce a nie je čas tak si zavoláme radšej ako vypisovať si. aaa radšej cez whatsapp ako facebook, to je praktickejsie a tiez sme spolu pomerne casto, ak neratam utorok tak sa kazdy den vidime, alebo sa pri sebe aspon zobudime
my si píšeme skoro stále a vkuse na fb, aj na viberi občas, keďže sa vídavame len 2x do týždňa, občas 3krát, keď nemáme veľa učenie, lebo nie je ani odtiaľ a málokedy spolu telefonujeme, len sem-tam
@h8u len tak, že na seba myslíme
ráno, keď sa zobudíme tak sa (väčšinou) prezoníme), aj keď idem od neho, alebo on odo mňa, tak máme dohodnuté, sa prezvoniť (keď prídem na zastávku, keď nastúpim, keď vystúpim a keď prídem domov, nech vie, že som ok)
a ešte ak náhodou pozriem na hodiny a je 11:11, tak ho vždy prezvoním ach, viem, že to asi znie celé dosť psycho, ale už je to také automatické
@hellium kokooos to je zlate nahodou len nezvycajne teraz uz, hlavne ked existuje 3G a whatsapp a za rovnaky cas sa da napisat "som v buse" "myslim na teba" "pozri je 11:11"
ale je to pekne!
niesme spolu casto, takze vyuzivame komunikaciu cez fb. piseme si kazdy den. vykecavanie nechavame na osobne stretnutie, bezne kazdodenne otazky typu ako sa mas a ako bolo v skole/praci popiseme cez fb.
telefonovanie je u nas vynimocne. ale prezvaname si asi ako vacsina - ze dosiel domov ok a tak
@hellium toto vždy robila kamoška s frajerom, že keď niekto niekam dorazil, tak sa prezváňali stále, no mne by sa to asi nechcelo ale ok, ak to robia iní a to ho fakt 4x prezvoníš? na zastvku, do busu, z busu, domov?
@hellium jááj, to vyznelo, ako 4x ho prezvoníš ja to chápem, z toho aby ste nemuseli míňať kredit a dať o sebe vedieť to ja tak tiež hovorím niektorým ľudom, nech prezvonia doma alebo napíšeu na net
@h8u uznaaaaaavam vam ICQ stare skoly pekne @hellium to vooobec neni psycho mne sa vzdy prezvananie pacilo a s niektorymi tak fungujem tiez aale byvala doba ked to bolo in a intenzivne, hrat kto dlhsie a tak
Oboznamit ho s nejakou novinkou, poslat daku vtipnu hovadinu, to hej, a daky strucny pokec okolo toho tiez hej.
Ale vypisovat si staaale je ujete, o com sa uz potom mame bavit irl? A okrem toho, pride mi celkom normalne az nutne chvilu si od seba oddychnut a potom sa aj viac tesit
@49 to aj mne a pripada mi to uplne ujete a zbytocne to fakt uz radsej zavolam alebo napisem
s prvým som bola každý deň..no aj tak sme si písali furt či už na fb alebo smsky...zjavne sme si mali stále čo povedať
s druhým som bola každý deň na intráku..ale cez víkendy sme si vždy písali alebo volali...
neskôr sme bývali spolu..ale veľakrát sme si sms-kovali, aj keď bol len v robote
s tretím...
zo začiatku sme si písali všade..tu na B., na FB..dokonca sme často skypeovali..takmer každý deň...
ale neskôr som písala len ja...on neodpísal..len málokedy...
"úchvatný" vzťah... ja som mu veľakrát mala toľko toho čo povedať,..a tak som viedla monológy...on ignor.
najlepšie bolo, keď sa mi niečo zlé dialo a strašne som ho potrebovala a on tu nikdy pre mňa nebol..nemal ma kto ani len vypočuť...otrasný pocit.
(nepoviem, keby sme spolu aspoň často boli...ale s ním som bola o veľa menej ako s prvýma dvoma a napriek tomu nemal moc potrebu so mnou komunikovať... )
praktizoval som to veľmi málo. obvykle len praktické info, aby sa nemíňalo za telefón. momentálne "frájku" nemám, ale v prípade, že sa nejaká naskytne, tak to budem riešiť zrejme rovnako, ako predtým
s priateľkou na to máme odlišné názory. Pokiaľ by to nebolo nutné tak mi žiadna sociálna sieť na komunikáciu s partnerkou nechýba. Isteže za predpokladu, že sme spolu A to nie sme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Rada zisťujem čo robil cez deň, či to všetko zvládal a akú má náladu...
a píšeme si tam občas, aj to si len posielame vtipné obrázky
@kuvincik ako reálne by som to slovo nahlas nepovedala, používam to len tu na birdzi
a píšeme si, ale len minimálne (omáčky typu čo má na pláne, či sa stretneme, alebo si občas linkneme článok/obrázok)
ked som doma a aj on je doma, tak nie, lebo sme vkuse spolu
len ona to všetko na FB brala príliš vážne a nejako to neoddelovala človek by si mal podľa mňa uvedomiť že je to len forma komunikácie (dodatková) ... ona s obľubou riešila naše problémy cez net alebo cez SMS (čo som neznášal) a radšej som to riešil osobne.
ale veľmi rád som ako túto dodatkovú komunikáciu používal smsky
teraz sme už obaja v BA, vidíme sa každý deň (okrem víkendov, keď sme každý doma) a píšeme a voláme si už oveľa menej, radšej sa normálne stretneme
Na fb málo, tam mu len posielam pusheen smajlíkov. A dali sme sa dokopy cez ICQ (teda cez kamarátov, ale veľa sme si písali).
v takomto rozsahu to je chore
drahouš nemá facebook, a ja mám, ale travim tak v priemere 5 minút tyždenne, my sa skôr rozprávame v reali a vidime sa cez tyzden dost, a ked si chybame,alebo si surne potrebujeme nieco zdelit,tak si zavolame, mame sa seba zadarmo,tak mozme kecat, smsky, ked nemozme spolu volat a ked mu chcem poslat nejaky mail- link na nieco, fotecku , tak si tam obcas odpiseme,ale toto neberiem ako formu komunikácie. Ešte sa prezváňame občas, ked pridem domov večer,ked skoncim v skole, aby vedel, že som ok.
ja ta chapem, mne vyhovuje ako to máme, chapem, že niektoré páry sa nemôžu vidieť každý den, tak je mi jasné, že si píšu, ale mne to k životu nechýba, kedže sme spolu často a osobna komunikacia je pre mna najlepšia.
kedysi sme si písali stále lebo, keď pracoval na počítači tak sa mu dalo mi furt odpisovať. teraz, keď už robí niečo iné, tak nemá toľko času. fňuQ. ale vždy cez deň prehodíme aspoň pár slov. a ak sme obaja moc zaneprázdnení tak aspoň správy na bré ránko a brú noc musia byť!
ale my si skôr píšeme smsky.
ráno, keď sa zobudíme tak sa (väčšinou) prezoníme), aj keď idem od neho, alebo on odo mňa, tak máme dohodnuté, sa prezvoniť (keď prídem na zastávku, keď nastúpim, keď vystúpim a keď prídem domov, nech vie, že som ok)
a ešte ak náhodou pozriem na hodiny a je 11:11, tak ho vždy prezvoním ach, viem, že to asi znie celé dosť psycho, ale už je to také automatické
aj s prvym, s ktorym som bola skoro kazdy den
ale je to pekne!
telefonovanie je u nas vynimocne. ale prezvaname si asi ako vacsina - ze dosiel domov ok a tak
Priklanam sa k @27
Oboznamit ho s nejakou novinkou, poslat daku vtipnu hovadinu, to hej, a daky strucny pokec okolo toho tiez hej.
Ale vypisovat si staaale je ujete, o com sa uz potom mame bavit irl? A okrem toho, pride mi celkom normalne az nutne chvilu si od seba oddychnut a potom sa aj viac tesit
@49 to aj mne a pripada mi to uplne ujete a zbytocne to fakt uz radsej zavolam alebo napisem
s druhým som bola každý deň na intráku..ale cez víkendy sme si vždy písali alebo volali...
neskôr sme bývali spolu..ale veľakrát sme si sms-kovali, aj keď bol len v robote
s tretím...
zo začiatku sme si písali všade..tu na B., na FB..dokonca sme často skypeovali..takmer každý deň...
ale neskôr som písala len ja...on neodpísal..len málokedy...
"úchvatný" vzťah... ja som mu veľakrát mala toľko toho čo povedať,..a tak som viedla monológy...on ignor.
najlepšie bolo, keď sa mi niečo zlé dialo a strašne som ho potrebovala a on tu nikdy pre mňa nebol..nemal ma kto ani len vypočuť...otrasný pocit.
(nepoviem, keby sme spolu aspoň často boli...ale s ním som bola o veľa menej ako s prvýma dvoma a napriek tomu nemal moc potrebu so mnou komunikovať... )