hej viem , tie reakcie ze mam cas som cakala ... mne nic nieje .. brat (19r) má teploty a kamarát ho taha pit , lebo oslavuje 19ku .. tak sa len pytam ci mu z toho nemoze nieco byt .. ale dakujem
@smajdalf piť do 18 nie je zakázané, len predávať alkohol a požívať ho na verejnosti
@majo16 omg jasné vždy je to o absťáku, čo keď ten človek ide napr. na nejakú akciu/oslavu, o ktorej dlho dopredu vedel a tešil sa na ňu a náhle ochorel? niekomu možno stačí sedieť pri kofole a hrať žolíka, niekto si občas rád aj vypije a zabaví sa tak.. a nech mi nikto nehovorí, že sa viac človek zabaví bez alkoholu, možno inak ale určite nie viac.. nedá sa porovnávať sedieť bez alkoholu na párty a ísť bez alkoholu na dva dni do úžasného lunaparku
@majo16 ako , je to vec mojho brata hej .. ten kamarat prisiel na slovensko z anglicka len aby tu s kamarátmi poriadne oslavil narodeniny .. a preto tahal mojho brata pit .. ja len tak hej ..
@jemino tu stale uz automaticky ked tu da niekto forum a o trebars ucinkoch nejakej drogy automaticky ju ide brat /pichat si neviem co vsetko .. nenapadne ich zeby chcel len nejake info ...
tak ked ma teplotu 37-38 tak telo bojuje s nejakou infekciou.. a ked mu este jebnes alkohol na to tak to neurobis dobre, bo zbytočne zatazis pecen. dokonca pri teplote by sa ani jest nemalo, ked nemas dlho tu teplotu, nieto pit alkohol.. podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nemôže sa stať nič, podľa mňa
@majo16 omg jasné vždy je to o absťáku, čo keď ten človek ide napr. na nejakú akciu/oslavu, o ktorej dlho dopredu vedel a tešil sa na ňu a náhle ochorel? niekomu možno stačí sedieť pri kofole a hrať žolíka, niekto si občas rád aj vypije a zabaví sa tak.. a nech mi nikto nehovorí, že sa viac človek zabaví bez alkoholu, možno inak ale určite nie viac.. nedá sa porovnávať sedieť bez alkoholu na párty a ísť bez alkoholu na dva dni do úžasného lunaparku
Nehovorím že je to vždy o absťáku..
@jaja888