NIE!!! Už teraz by som najradšej vypadol,celý život tu doslova trpím,hneď ako budem mať možnosť,mizím,nemám v pláne tu už ostať viac ako rok,ak pôjde všetko tak ako má,chcem ísť bývať do Bratislavy. Ani za nič nikdy by som tu nezostal. A možno ani na slovensku nezostanem,možno..
netuším, ale keďže nežijem celý život na jednom mieste... kde skončím je otázne...a pravdepodobne sa časom budeme zas sťahovať, tak ktovie, čo bude so mnou, lebo na vlastnú krabicu sa tak skoro asi nezmôžem :/
Hmmmm Strážske viete to je taká diera najväčšia na svete....všetko tu je zlé...a hlavne ľudia zakompexovaní a do všetkého sa starajú...šak jasné není nás ani 5 tis ....ale zase jak tak rozmýšľam Michalovce by boli fajn ...a není to ani tak ďaleko ...takže potrebujem už len nejakých 50 tis € a idem si kúpiť byt ...teraz idem do školy.....tak pa
samozrejme... ja som sa narodila v Piešťanoch, a pritom žijem niekde uplne inde, na konci zemegule a ked sa osamostatním hned sa tam vraciam.. Milujem to mesto a aj arabčekov v ňom
ja uz som teraz prec a bola by som hlupa kebyze sa vratim... kazdopadne mozno by som neskor rusne Brno a Prahu vymenila za nejake male mestecko...ale urcite nie slovenské
áno teraz to už mám tak naplánované, ale porpravde ja som chcela bývať v CZ, ale priateľ, s ktorým už aj bývam CZ vôbec nechce a rád by ostal v našom rodnom meste, ktoré mám ja rada, tak som s tým súhlasila a o 3roky tu už ideme aj stavať dom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
172 komentov
najradšej by som ani nezostala na Slovensku.