@snehovavlocka on sa nekupuje....on sa dáva za dobrovoľný príspevok...a ľudia prosím vás ak už budete prispievať a budete chcieť ten narcis,tak prispejte aspon 10 centmi nech aspoň preplatíte ten narcis....lebo to je hrozné čo si nietorí ľudia myslia,že dajú pár centíkov a chcú za to ten narcis.....je to už nehorázne niekedy.....som zvedavá čo bude zajtra a dokedy budeme musieť rátať tie drobnučké centíky čo určite bude každý len hádzať aby sa toho zbavil....no ani nechcem vedieť akých drbnutých ĺudí zajtra stretnem keď to zajtra budem robiť......si myslíte že je to aká pohodička,ale je to riadna makačka ....
narcisy maju sviatok dovod nadrbat sa s nasimi futalistickymi narcismy alebo ja bez nich a na nasu narcisticku cest a zajtra po skole idem chodit a kazdemu narcisvi ktoreho stretnem pogratulujem k sviatku
@fxx@15 tak ja ako som ťa doteraz vnínmala ako len necitlivého hajzla....s toho čo som zachytávala v niektorých diskusiách......tak ale prekvapil si ma...ale v dobrom...
Nasiel som, kupil som, vlastnim mal ale iba 70 centov tak aspon to som im dal
@39 Povodne som chcel napisat ze od takeho kusu hovada, ale to by som urazil zvierata.
Od takeho kusu kokota ani nic ine ako tu prezwntujes ani necakame.
BTW A ty si koho dovolis sudit? Kazdy o sebe nebliaka ze chrani zvierata. Niektori ludia to robia aj bez toho aby to sebe vypisovali kde kade po internete. Fakt si kusom kokota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale vždy,keď ich stretnem,kupujem dva...minulý rok dokonca tri...ale to som mala poobednú a šla cez mesto...
a ak niekdo spozna moj cierni naramok peugeot207 a da najavo ze je z birdzu tak dostane min
1euro.
Tak isto aj charity pre kr. 3. sveta. Veľa peňazí a takmer zanedbateľné výsledky.
@39 Povodne som chcel napisat ze od takeho kusu hovada, ale to by som urazil zvierata.
Od takeho kusu kokota ani nic ine ako tu prezwntujes ani necakame.
BTW A ty si koho dovolis sudit? Kazdy o sebe nebliaka ze chrani zvierata. Niektori ludia to robia aj bez toho aby to sebe vypisovali kde kade po internete. Fakt si kusom kokota