Jedná sa o IBM, hlásili ste sa tam niekto pri poslednom nábore? zaujíma ma ako prebiehajú pohovory, o akú prácu ide a neposledne o plat nepožadujú žiadn predošlé pracovné skúsenosti a ludia čo poznám sa tam dostali aj bez nich, tak podla čoho vyberajú
ibm je sracka. korporatny moloch kde zoberu kazdeho lebo tam nikto po skusenostiach nechce ist robit. ale na zaciatok je to fajn. na tych controlling/financial poziciach to mozes mat na zaciatok okolo 900 - 1000 brutto tipujem
@tanusa19 Pokial mas na mysli tuto ponuku => » www.profesia.sk/praca/ibm/O2953...
tak mi kludne napis spravu, ja som sa tej staze zucastnil minuly rok.
Kazdopadne ziadne predchadzajuce pracovne skusenosti nepotrebujes, pretoze s najvacsou pravdepodobnostou by ti boli tak ci tak uplne zbytocne. Oni si ta zaucia Hlavne je aby si mala anglictinu na slusnej urovni (najma business english) kedze cela tvoja pracovna napln bude v anglictine...
@Bravado ja som sa k tomu dostala cez spolužiaka ktorý tam tiež stážuje od jesene, nie cez profesiu, už som absolvovala hrozne dlhý registračný proces na ich stránke, tak som zvedavá čo ma bude čakať na pohovoroch. Ak ma teda zavolajú.
@Chlorofyl ak budem mať ako stážistka 900€ brutto tak si môžem gratulovať a o pár mesiacov aj nové auto kúpiť o čom pochybujem
@tanusa19 v ibm tusim neexistuje unpaid staz. to je hlavne v lenove a este sa to vyskytuje v delli. to mi pride uplne nespravodlive ze neplatene staze kde ten stazista robi otroka. ale sak ok to je take slovenske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
tak mi kludne napis spravu, ja som sa tej staze zucastnil minuly rok.
Kazdopadne ziadne predchadzajuce pracovne skusenosti nepotrebujes, pretoze s najvacsou pravdepodobnostou by ti boli tak ci tak uplne zbytocne. Oni si ta zaucia Hlavne je aby si mala anglictinu na slusnej urovni (najma business english) kedze cela tvoja pracovna napln bude v anglictine...
@Chlorofyl ak budem mať ako stážistka 900€ brutto tak si môžem gratulovať a o pár mesiacov aj nové auto kúpiť o čom pochybujem